Quantcast

A komornak hitt Fredé megmutatta humoros oldalát

Elisabeth Moss a főszereplője a nem épp vidám történetnek, A szolgálólány meséjének. Fredé szerepét alakítja a sorozatban. A komor szerep után humoros oldalát is megmutathatta Melissa McCarthy és Tiffany Haddish oldalán.

Elisabeth Mossnak mindenkinél jobb humora van?

Elisabeth Moss, Melissa McCarthy és Tiffany Haddish
A bűn királynői (balról jobbra): Elisabeth Moss, Melissa McCarthy és Tiffany Haddish

A bűn királynői (The Kitchen) három egyszerű nő története, aki valami nagyon nem egyszerűbe kezdenek: New York egyik legveszélyesebb környékén, a Pokol konyháján átveszik a férfiaktól az ír maffia által uralt terepet – mint lassacskán kiderül, a nők, ha komolyan nekilátnak, még gengszternek is jobbak.

Melissa McCarthy és Tiffany Haddish szokatlanul komoly lett a szerep kedvéért, harmadik partnernőjük, A szolgálólány meséje című sorozat főszerepében világhírűvé vált Elisabeth Moss viszont fordított utat jár be: ő megmutatta, hogy humora is van bőven.

Ha egy komikus sztár mondja, akkor hihetünk neki!

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy (fotó: giphy.com)

– A forgatás előtt azt hittem, hogy egy komor nőci jön majd, aki elképesztő intenzíven játszik, hihetetlenül átéli a jeleneteket, és lesújtó pillantásokkal méreget minket, ha véletlenül hülyülni merünk kicsit a büfében – nyilatkozta Melissa McCarthy. – Erre kiderült, hogy mindenkinél jobb humora van. Utálatos, nem? Szerintem, tessék térfelet választani. Nem igazság, hogy valaki mindkét műfajban jó!

Ami már csak azért is érdekes kijelentés, mert Melissa maga is éppen azt igyekszik bebizonyítani, hogy egy komoly, véres történetben is legalább úgy megállja a helyét, mint ha hülyülésről van szó.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − hat =

Scroll to top