Elfajzottak kalandjai folytatódnak

Veronica Roth világsikerű regénye alapján készült különleges hangulatú, rendkívül látványos, izgalmas akciójelenetekben bővelkedő sci-fi.A beavatott sorozat: A lázadó főhősei, Tris (Shailene Woodley) és Négyes (Theo James) Elfajzottak, azaz olyan emberek, akik nem illeszkednek be az öt társadalmi minősítésbe. Az öt frakció: a Műveltek (Erudite), a Barátságosak (Amity), az Őszinték (Candor), az Önfeláldozók (Abnegation) és a Bátrak (Dauntless).  Az Elfajzottak kalandjai folytatódnak.

Csak úgy mint  A Beavatott első része, a folytatás is a futurisztikus, fallal körülvett Chicago romjai között játszódik, ahol a túlélők öt frakcióba tömörülnek képességeik, temperamentumuk és személyes preferenciáik alapján.

A történet ott folytatódik ahol az első rész véget ért, három nappal azután, hogy Trisnek és Négyesnak épp hogy sikerült megakadályoznia Jeaninet (Kate Winslet), aki a tudat-módosító (agykontrol) szérum hatása alatt álló Bátrak csapatát használta arra, hogy megkísérelje kiírtani az Önfeláldozó lakosságot. De a győzelem szörnyű személyes árat követelt Tristől. Szülei meghaltak a csatában, sőt, egyik Bátrak csoporttársa is Will, akit kénytelen volt saját kezűleg lelőni amikor megtámadta őt az agy-módosító szérum hatása alatt.

Bár Trisnek a szíve szakad meg és a bűntudat is sújtja családtagjai és barátai erőszakos halála miatt, megpróbálja kideríteni a titkot amit szülei az életük árán védtek – a titkot, ami megmagyarázná, hogy Jeanine miért akarja őt bármi áron elkapni. Miközben kétségbeesetten próbálja elkerülni, hogy még több fájdalmat okozzon szeretteinek, Trisnek a legsötétebb félelmeivel kell megbirkóznia egy sor majdnem lehetetlen kihívás során ahhoz, hogy feltárja az igazságot a múltról, és végső soron a világuk jövőjéről.

Egy hihetetlen képi világú, különleges hangeffektekkel megspékelt fantasy várja A beavatott sorozat: A lázadó című mozira látogatókat,  a film IMAX 3D-ben is látható lesz a filmszínházakban. A különleges látvány és a hangi világ ellenére a film középpontjában az őrlődő ember áll:

Shailene Woodley, Theo James

Trist a bűntudat sújtja, – mondja a film egyik főszereplője, Shailene Woodley . – Elveszítette anyukáját, édesapját és sajnos le kellett lőnie egyik barátját is, hogy saját túlélését biztosítsa, és hogy az Önfeláldozók további pusztulását megállítsa. Egy kicsit zsibbadt és zavart, nem igazán tudja, ki is ő valójában.

Az Elfajzottak kalandjai folytatódnak, de megnyugtatok mindenkit, hogy A lázadó című résszel még nem érnek véget…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 2 =


Scroll to top