Eleven testek plakát

Eleven testek (2013) amerikai film

Az Eleven testek (Warm Bodies) című amerikai film a zomromkom jeles képviselője, és arról szól, hogy a zombi szerelem nem egy halott ügy.

Eleven testek plakát

Halott vagyok, de annyira nem rossz. – mondja R, a szimpatikus, szerelmes zombi fiú. – Megtanultam együtt élni vele.

Mikor egy titokzatos vírus ütötte fel fejét a Föld nevű bolygón, elpusztította a civilizációt, és a fertőzötteket vérszomjas emberevőkké változtatta, így lett a fiatal srácból is zombi. Csak néhány ember maradt, akik egykori szeretteiktől rettegve élnek, hogy mikor is jön el értük az eleven testekre éhezők csapata. R (Nicholas Hoult) a halott fiú, aki zombiként nyeri el a bájos Julie (Teresa Palmer) szívét, gyakran mosolyogna, de nem teheti: lerohadt az ajka.

Eleven testek [+16]

zomromkom

Rendező: Jonathan Levine
Isaac Marion regénye alapján a forgatókönyvet írta: Jonathan Levine

Szereplők:
Nicholas Hoult,Teresa Palmer, Rob Corddry, Dave Franco, John Malkovich

Bemutató dátum: 2013. április 11.
Forgalmazza a ProVideo

Kinek szíve sincs

Kinek szíve sincs: R, a pulzus nélkül (majdnem azt írtam hogy élő) tengődő, érző, magányos zombi belsejében megmozdul valami, amikor találkozik Julieval. A szív nélkül szerelembe eső zombi fiú semmire sem emlékszik korábbi életéből, nem tudja a nevét, beszélni sem tud, csak hörög. Arra emlékszik csupán a civilizált időkből, hogy a neve R-rel kezdődött, így kapta meg az R betűt névként. Ennek ellenére vannak álmai, vágyai és a fiatal lány megdobogtatja nem létező szívét olyannyira, hogy megmenti a lányt a Julie agyára éhező, zombi társaitól.

Eleven testek 3
Eleven testek: R és Julie

Julie R-rel való találkozása után apjához (John Malkovich), a kegyetlen zombi vadászhoz siet, hogy elújságolja neki a nagy hírt: találkozott egy olyan sráccal, aki nem csak egy csoszogó, üres tekintetű zombi, hanem valami más. De az élő halottaktól rettegő embereket nehéz meggyőzni bármiről is. A háború elkezdődik élők és holtak között, veszélybe sodorva a fiatal szerelmesek jövőjét.

Eleven testek 5
Eleven testek: John Malkovich, mint kegyetlen zombivadász

Pedig abban a pillanatban minden egy csapásra megváltozott, mikor R, az egzisztenciális válságban lévő zombi srác szíve megdobbant, és hideg testét a szerelem felhevítette. Olyasmi történt vele, ami talán az egész emberiséget megmenthetné….mert ez a szerelem nem egy halott ügy.

Nicholas Hoult az Eleven testek című filmjéről

Nicholas Hoult a thatfilmthing.com-nak elárulta, a szerepben az jelentette számára a legnagyobb kihívást, hogy a nézők kötődjenek ehhez az oszlásban lévő, de szeretni való zombi sráchoz.

Pont attól olyan emberi az egész, mert R is folyton valahova tartozni akar, de valahogy mégsem találja a helyét. Ismerős helyzet? Szerintem nagyon is az.

R és Julie találkozására így reagált a fiatal sztár:

Nem az a tipikus romantikus, szerelem első látásra jelenet…keményen akciózunk, még meg is lőnek. Sőt Teresa még késeket is dobál felém. Igen! Meglőnek, megszúrnak, nagyon durva.

Eleven testek feliratos előzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + 19 =


Scroll to top