Eleven kór

Malignant


Éppen elég megpróbáltatást jelent, ha az embernek rémálmai vannak. Az Eleven kór főhősének ráadásul egy szörnyű felismerés teszi még borzalmasabbá: amit lát, az nem álom... (Felnőtt nézőknek!)

Eleven kór (Malignant)

Magyarul beszélő amerikai film. Horror, Krimi, Dráma. Játékidő: 111 perc, korhatár: 18 év.

Ha megnézted a film tartalmát, alatta találod az előzetest, és megnézhetsz egy csomó érdekességet a filmmel kapcsolatban.

Miről szól az Eleven kór?

Madison szörnyű dolgokat lát. Néha révületbe esik, úgy érzi, egy idegen lakásban tér magához, képtelen megmozdulni, és végig kell néznie, amint egy árnyalak brutálisan meggyilkolja az ismeretlen hely lakóját.

Az árnyalak Madisonnak elárulja a nevét: Gabrielnek hívják.

De még ez sem elég: a bűnügyi hírek nem hagyják kétségek között: amit lát, az valóság.

De mi köze hozzájuk?

Miért kell ennyi vért, ennyi kínt és gyötrelmet végignéznie? Ő és a húga is nagyon szeretné tudni a választ. Mert egyvalamiben biztosak: a kegyetlen árnyék őket sem fogja kímélni.

A 2021-es filmek adatait a linkre kattintva tudod böngészni! Megnézheted a plakátot és az előzetest is, megismerheted a film rövid tartalmát.

Eleven kór előzetes – Vigyázat, hidegrázósra sikeredett!

„- Ismerted őt?
- Nem, de láttam amint meghal...”

A legfrissebb előzetesek megtekintéséhez kattints a linkre!

Eleven kór érdekességek

Annabelle Wallis és a rendező korábban már dolgoztak együtt. Az Annabelle (2014) horror film volt az első közös munkájuk.


Azt nem árulhatom el, hogy kicsoda a film főgonosza, Gábriel. Egy sorozatgyilkos? Netán egy démon, vagy maga az ördög? Nézd meg a filmet és döntsd el magad! Ha rájöttél, írd ide a komment szekcióba!


Mikor James Wan bejelentette, hogy a film címének a „Malignant”-ot választotta, sokan azt gondolták, hogy a film egy képregény feldolgozás lesz. A rendező később tisztázta, hogy ez nem egy szuperhősös mozi, hanem egy eredeti, új horror történet.


Természetesen ez a mozipremier is csúszott a COVID-19 járvány miatt. Az eredeti bemutató (USA) 2020. augusztusában lett volna.


Mitől különleges James Wan horrorfilmje? Attól, hogy a rendező letért a korábbi útról, melyet az Annabelle sorozat, vagy a Démonok között franchise jelölt ki neki. Ebben Az Eleven kórban több mindent láthat a néző a gyilkos szemén keresztül, mint bármelyik előzőben.


Madison (Annabelle Wallis) élete csupa rettegés

Eleven kór - Madison (Annabelle Wallis) élete csupa rettegés

Most őszintén: nem mered felvállalni a véleményed? Mit kockáztatsz? Legalább a like jelre kattints! Ha bátrabb vagy, írd meg a hozzászólás részben, mit gondolsz a filmről!

Eleven kór plakát

Eleven kór plakát

Hirdetés

Kövesd a filmeket!

Hazai mozipremier: 2021. szeptember 2.

Magyarországon forgalmazza: InterCom

Gyártó: Atomic Monster, New Line cinema

Gyártás éve: 2021


James Wan. A múlt évtized legsikeresebb horrorfilmjeinek alkotója, a Fűrész-sorozat kitalálója, a Démonok között és az Annabelle-filmek író-producere, az Aquaman rendezője újabb hideglelős vízióját osztja meg a világgal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + hét =

Scroll to top