Élesítve (angol akció-thriller 2017)

Olvasói értékelés: (1 szavazat, átlag: 5,00

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Élesítve

Plakát, adatlap

Élesítve (angol akció-thriller 2017) » Filmek

Színes, angol film, készült 2017-ben, hossza 98 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Unlocked

Forgatókönyv: Peter O’Brien
Szereplők: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Collette, John Malkovich, Michael Douglas

Rendezte: Michael Apted

Magyarországi bemutató: 2017. június 22.

Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.

Az Élesítve rendezője Michael Apted (Gorillák a ködben, A világ nem elég), a főszerepet az eredeti A tetovált lány és a Prometheus sztárja, Noomi Rapace játssza. Partnerei Orlando Bloom, az Oscar-díjra jelölt Toni Collette és John Malkovich, illetve az Oscar-díjas Michael Douglas.

Jelenetfotók – Képek

Élesítve (2017)
Élesítve (2017) jelenetfotó 1
Élesítve (2017) jelenetfotó 2

Fotók: Fórum Hungary Kft

Filmelőzetes

Továbbiak a filmről:
Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top