Éjszakai játék (2018) amerikai akció vígjáték

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték

A baráti házaspárok hetente közös társasjátékozással ütik el az időt, míg egyikük ki nem találja: oldjanak meg együtt egy bűnügyet! A bulinak induló éjszakai játék kegyetlen, ugyanakkor rendkívül vicces epizódokkal tarkított hajszává alakul.

Nézd meg az amerikai házaspárok éjszakai játékából kerekedett bonyodalmak történetének filmadatlapját, jelenetfotóit, magyarul beszélő előzetesét!

Éjszakai játék adatlap, plakát

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték

Hirdetés

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 100 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: akció, vígjáték
Nemzetközi filmadatbázis: Game Night
Forgatókönyv: Mark Perez
Szereplők: Rachel McAdams, Jason Bateman, Jesse Plemons, Billy Magnussen, Kyle Chandler, Kylie Bunbury, Danny Huston, Sharon Horgan, Kabby Borders

Rendezte: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Hazai mozipremier: 2018. február 22.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

Néhány házaspár hetente egyszer találkozik. A cél ártatlan mulatság: játszanak és élvezik. Ám az egyik este nem a tervek szerint zajlik. A játék komolyra fordul – valami nagy baj történik.

De ők nem hagyják magukat. Hiszen azért érkeztek, hogy jól érezzék magukat, ráadásul a rejtvényfejtésben is sok tapasztalatuk van: elhatározzák, hogy maguk oldják meg a titokzatos bűntényt.

A legutóbbi, nagyon vicces Pókember-film, a Hazatérés írója agyalta ki ezt a ravasz és szellemes történetet, amelyet a 2015-ös Vakáció rendezőpárosa (egyébként a Förtelmes főnökök-filmek írói) forgatott le. Az eredmény persze könnyed, játékos, nagyon humoros és még izgalmas is – fantasztikus színészekkel! A kacagtató vígjátékok kedvelőinek ajánljuk!

Jelenetfotók – képek

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték 3

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték 2

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték 1
Fotók: InterCom

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

Hasonló témájú filmek:

Mozifilm innen:

Scroll to top