Éjszakai játék (2018) amerikai akció vígjáték

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték

A baráti házaspárok hetente közös társasjátékozással ütik el az időt, míg egyikük ki nem találja: oldjanak meg együtt egy bűnügyet! A bulinak induló éjszakai játék kegyetlen, ugyanakkor rendkívül vicces epizódokkal tarkított hajszává alakul.

Nézd meg az amerikai házaspárok éjszakai játékából kerekedett bonyodalmak történetének filmadatlapját, jelenetfotóit, magyarul beszélő előzetesét! Hogy a két rendező hogy fért meg egymás mellett, azt a linkre kattintva tudod megnézni.

Miről szól az Éjszakai játék?

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 100 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: akció, vígjáték
Nemzetközi filmadatbázis: Game Night
Forgatókönyv: Mark Perez
Szereplők: Rachel McAdams, Jason Bateman, Jesse Plemons, Billy Magnussen, Kyle Chandler, Kylie Bunbury, Danny Huston, Sharon Horgan, Kabby Borders

Rendezte: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Hazai mozipremier: 2018. február 22.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

Néhány házaspár hetente egyszer találkozik. A cél ártatlan mulatság: játszanak és élvezik. Ám az egyik este nem a tervek szerint zajlik. A játék komolyra fordul – valami nagy baj történik.

De ők nem hagyják magukat. Hiszen azért érkeztek, hogy jól érezzék magukat, ráadásul a rejtvényfejtésben is sok tapasztalatuk van: elhatározzák, hogy maguk oldják meg a titokzatos bűntényt.


A legutóbbi, nagyon vicces Pókember-film, a Hazatérés írója agyalta ki ezt a ravasz és szellemes történetet, amelyet a 2015-ös Vakáció rendezőpárosa (egyébként a Förtelmes főnökök-filmek írói) forgatott le. Az eredmény persze könnyed, játékos, nagyon humoros és még izgalmas is – fantasztikus színészekkel! A kacagtató vígjátékok kedvelőinek ajánljuk!

Jelenetfotók – képek

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték 3

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték 2

Éjszakai játék (2017) amerikai akció vígjáték 1
Fotók: InterCom

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

Rachel McAdams új filmje kapcsán azt mesélte újságíróknak, hogy ő társasjátékozás közben valóban minden másról meg tud feledkezni, és csak egyre figyel: a győzelemre.


Ugye Te is csíped az ilyen vígjátékokat? Kíváncsi vagyok a véleményedre! Ne felejts el a LIKE jelre kattintani! Ha bátrabb vagy, írd meg a hozzászólás részben, mit gondolsz a filmről!

Scroll to top