Quantcast

Több mint egymilliárd dollár Aquaman bevétele

Tegyük hozzá, hogy több mint egymilliárd dollár Aquaman bevétele – eddig! A milliárdos határt átlépte a szuperhősös film, de még nem tudni hol lesz ennek vége. Mert van még tartalék a filmben!

Több mint egymilliárd dollár Aquaman bevétele

Akár a legtöbb bevételt hozó film lehet az Aquamanból

Atlantisz ünnepel. Visszatérő királya, Aquaman (már a mozikban) négy héten át tartotta első helyét az észak-amerikai mozis toplistán, és világszerte már több mint 1 milliárd dollár bevételt gyűjtött.

James Wan képregényfilm-rendezése elképesztő siker. A Jason Momoa főszereplésével készült, különlegesen látványos, izgalmas és közben mégis humoros film a világ minden táján egyformán népszerű.

A sikerről érkező hírek és statisztikai adatok koronája azonban mégis az 1 milliárdos határ átlépése – de úgy, hogy még mindig van tartalék a filmben, a nézők nem fáradtak el sokan nézik és újranézik az Aquaman-t. Az egymilliárdos bevételhez alig több mint egy hónapra volt szükség.

– Óriási szeretet és köszönet a világ minden rajongójának – üzente a hír hallatán James Wan rendező. – Örökre hálás vagyok Jasonnek, hogy létrehozta minden idők egyik leglazábbb szuperhősét, és mintát szabott a következő generációknak, hogy milyen lehet ez a karakter!

A siker azt is jelenti, hogy a Sötét Lovag – Felemelkedés után az Aquaman lett minden idők második legsikeresebb DC-filmje. De a hősök közötti vetélkedés még nem zárult le, és megtörténhet, hogy a következő hír már arról szól, hogy a víz alatti csaták hőse megszerezte az első helyet.

Forrás: IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + 14 =

Scroll to top