Egymásra találtak a hallgatag filmsztárok

- filmrakat | 2017. augusztus 10. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Nem szeretnek sokat beszélni, a magánéletükről pedig pláne nem. Pár éve egy filmforgatás hozta össze őket, most pedig már a családalapítást tervezgetik.

Alicia Vikander és Michael Fassbender

Két éve a Fény az óceán felett című film forgatásán találkozott Alicia Vikander és Michael Fassbender, és a szakmai kapcsolatból hamarosan szerelem lett. A filmben olyan párt játszottak, akik nagyon szeretnének gyereket, de nemigen akar összejönni.

Remélhetőleg az élet ezúttal nem utánozza a művészetet, mert az Oscar-díjas svéd színésznő (A dán lányban nyújtott alakításáért kapta) gyereket szeretne Fassbendertől, bár azt pontosan nem tudja még, mikor.

Mindig is akartam gyereket, és biztos vagyok benne, hogy egyszer anya leszek – mondja az Elle magazin szeptemberi számában megjelenő interjújában. – Ez lesz életem legnagyszerűbb élménye, amivel teljesen új fejezet következik majd.

Ez a megszólalás igen ritkának mondható a színésznő esetében, aki nem szeret a magánéletéről beszélni. Az ír-német származású Fassbender még ennél is szűkszavúbb, rendszerint elnéző mosollyal nyugtázza, ha nem szakmai kérdést tesznek fel neki, és meg sem mukkan.

Hóember

Hóember jelenetfotó (Fassbender)

Fassbendert legközelebb álomszerepben láthatjuk: lecsúszott, alkoholista nyomozót alakít a Hóember című thrillerben. Egy sorozatgyilkos után nyomoz, és fáradságos munkája közben rendszerint olyan helyzetekbe kerül, amikor nagyon megverik. A szálak a múltba nyúlnak vissza és nagyon össze kell szednie magát, ha ki akar deríteni valamit. A színész azt nyilatkozta, borzasztóan élvezte, hogy igazi lúzert alakíthat, aki azért végül össze tudja kapni magát. A film Jo Nesbo világhírű skandináv krimijéből készült.

A Hóember (The Snowman) – hazai bemutató várható időpontja: 2017. október 12.

Forrás: UIP-Duna-Film 

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább