Egy véget nem érő buli

Salma Hayek a Nagyfiúk 2. [+12] (Grown Ups 2., hazai bemutató: július 18.) sztárja szerint a film forgatása nem volt más, mint egy tartós, véget nem érő bulizás.

Ha egy színész arról nyilatkozik, milyen kemény munka a filmezés, ne higgyünk neki. A 46 évesen is gyönyörű színésznő lerántotta a leplet: szerinte, egy forgatás nem más, mint tartós bulizás. Adam Sandler új vígjátékának forgatása biztosan az volt.

Nagyfiúk 2. A film csúcspontja egy ’80-as évekbeli buli
Nagyfiúk 2. A film csúcspontja egy ’80-as évekbeli buli

Buli a 80-as évekből

A film csúcspontja egy ’80-as évek buli – mesélte a gyönyörű mexikói színésznő. – És mert sok szereplő, sok helyzet van benne, jó pár napig forgattuk. Olyan volt az egész, mintha egy házibuliba járnék dolgozni. Kipróbálhattam, sőt, ki kellett próbálnom mindent, amit a valóságban sosem csinálnék egy bulin. És még a tetejébe, gondolkodnom sem kellett rajtuk: Adam Sandler, Chris Rock meg Kevin James minden őrültséget kiagyalt helyettem is.

Nagyfiúk 2: Salma Hayek, akivel Sandler még szeretne együtt játszani
Nagyfiúk 2: Salma Hayek, akivel Sandler még szeretne együtt játszani

A bulis forgatás nemcsak a sztároknak jó: a helyszíni beszámolók szerint vagy egy órára leállt a forgatás, amikor az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner megérkezett a felvételre: a statiszták egyszerűen képtelenek voltak elkezdeni a munkát, mind Lautner lakókocsija körül tülekedtek.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − tizenegy =


Scroll to top