Egy T-800-as a Papája – Emilia Clarke

Emilia Clarke színésznőEmilia Clarke színésznő eddigi leghíresebb szerepe Daenerys Targaryen (a Sárkányok anyja, Khaleesi, stb.) az HBO Trónok harca című fantasy-sorozatában. Ez hamarosan megváltozhat, hiszen Ő kapta  Sarah Connor szerepét a hamarosan bemutatásra kerülő Terminátor: Genisys című filmben, ahol egy T-800-as a Papája. Filmsztárok a Filmrakatban.

A gépek ellen harcoló emberiség vezérének, John Connornak az édesanyját alakítja Emilia Clarke az új Treminátor filmben. A szőke fürtöket barnára cserélte, verekszik, lövöldöz és autóbusszal száguldozik, tehát igazi akcióhős lett a Sárkányok anyjából.

Az eredeti történetben a gonosz szuperszámítógép, Skynet azért küldi a múltba a Terminátort, hogy megölje Sarah Connort, ezzel lefejezve az emberek ellenállási mozgalmát. Nos, a Terminátor: Genisys filmben ezt a szálat alaposan továbbgombolyították: már Sarah Connor szüleit is megölte egy Terminátor, amikor ő még csak 9 éves volt, hogy még inkább megakadályozzák a partizánmozgalom létrejöttét. Igen ám, csakhogy John Connor a jövőből visszaküld egy átprogramozott Terminátort, hogy vigyázzon a szőke kislányra, aki majd egyszer az anyukája lesz. A kis Sarah tehát egy T-800-as (Arnold Schwarzenegger) gyámkodása alatt nő fel – Papának hívja -, és ennek következtében bizonyos emberi érzelmek csak csökevényesen fejlődnek ki nála, a gyilkolás viszont a vérében van, mert robot pótapukája erre alaposan megtanítja.

Emilia Clarke mint Sarah Conor 2015.július 2-án debütál a hazai mozikban a Terminátor: Genisys című fantasyban.

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 3 =


Scroll to top