Egy mondat a 18-ból: Visszatérek!

Arnold Schwarzenegger az új Terminátor filmben
Tényleg visszatért!

A Terminátor című filmben nem tömték tele annak idején szöveggel Arnold Schwarzeneggert, ennek ellenére azt a pár mondatot sem sikerült simán elfogadtatni az izomkolosszussal. Volt, hogy a rendezője emelt hangon beszélt a színésszel!

James Cameron rendező nem szereti, ha beleszólnak a dolgába, ezért szabályosan üvöltözött Arnold Schwarzeneggerrel, amikor a színész meg akarta változtatni az egyik mondatát. A híres Visszatérek!-ről van szó, ami az első film óta minden Terminátor-filmben elhangzik. Schwarzeneggernek nem tetszett az a változat, ami a forgatókönyvben volt (I”ll Be Back), és I Will Be Backre akarta változtatni.

Úgy gondoltam, hogy egy gép szájából ez a hosszabb verzió sokkal félelmetesebben hangzik – mesélte Arnie legutóbbi interjújában. – Jim viszont mindig kiborul, ha valaki változtatni akar valamit azon, amit ő elgondolt. Elkezdtünk vitatkozni, mindegyikünk mondta a magáét, és a végén Jim rámüvöltött: mi áll a rohadt forgatókönyvben?! Mondtam, hogy I’ll Be Back, mire ő: nohát, ez lesz a filmben is.

Arnie egyébként nem volt kifejezetten szószátyár az első Terminátorban, mert csak 18 mondatot írtak neki, így kevesebb mint 100 szó hagyta el a száját.

A Visszatérek-poénról már most tudhatjuk az előzetesnek köszönhetően, mikor és kinek mondja Schwarzenegger a hamarosan látható új Terminátor-filmben: mielőtt kiugorna a helikopterből, hogy nekicsapódjon a másiknak, az elképedt Sarah Connornak (Emilia Clarke) tesz ilyen ígéretet.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =


Scroll to top