Egy kutya négy élete

Bailey pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Egy kutya négy élete családi

 

Egy kutya négy élete amerikai családi film 2016 filmajánló » Filmrakat.hu

Színes, amerikai film, készült 2016-ban, hossza 120 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: A Dog’s Purpose

Forgatókönyv: W. Bruce Cameron regénye alapján a forgatókönyvet írta: Cathryn Michon
Szereplők: Britt Robertson, Dennis Quaid, Peggy Lipton, K.J. Apa, John Ortiz, Josh Gad
Rendezte: Lasse Hallström

Magyarországi bemutató: 2017. január 26.

Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Egy kutya négy élete rövid tartalma – filmajánló

Bailey pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között.
Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik újjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.

„Ha rá tudlak venni, hogy nyalogassatok és szeressetek, már van miért élnem.”

Lasse Hallström (Csokoládé, Az élet ízei) megható és vicces, mindenkihez szóló családi filmet készített W. Bruce Cameron szívmelengető bestsellere alapján, amely egy kutya szemszögéből mesél az élet örömeiről, mindennapi nehézségeiről, és az emberi kapcsolatokról. A tündéri háziállatok mellett olyan neves színészeket láthatunk a főbb szerepekben, mint Britt Robertson, Dennis Quaid és a Twin Peaks sorozat sztárja, Peggy Lipton.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

Egy kutya négy élete amerikai családi film Egy kutya négy élete amerikai családi film 2Egy kutya négy élete amerikai családi film 3

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top