Quantcast

Egy kis szívesség (2018) amerikai film

AdatlapTartalomJelenetfotókFilmelőzetes

Egy kis szívesség: Blake Lively mint Emily
Blake Lively mint Emily az Egy kis szívesség című filmben (Photo Credit: Peter Iovino)

Mindenkinek vannak sötét titkai… A két fiatal nő barátságában is vannak olyan dolgok, melyek sosem derülnének ki, ha egyikük nem tűnne el váratlanul. A másikuk el kezdi keresni barátnőjét és közben megdöbbentő titkokat fedez fel…

Anna Kendrick és Blake Lively kettőse a garancia arra, hogy ezt a misztikus thrillert meg fogjuk nézni a moziban. No meg arra is kíváncsiak vagyunk, hogy az eddig szinte kizárólag komédiákat forgatott rendező hogy boldogul ezzel a műfajjal.

Paul Feig legutóbb 2003-ban rendezett „komoly” filmet, azóta kizárólag a komédiákkal foglalkozik. A Dávid vagyok egy kelet-európai büntetőtáborban raboskodó és onnan megszökő kisfiú története.

Egy kis szívesség mozifilm adatlap, plakát

Egy kis szívesség mozifilm plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 117 perc
Korhatár: 16 év
Műfaj: film,
Nemzetközi filmadatbázis: A Simple Favor
A film hivatalos weboldala: www.asimplefavor.movie
Forgatókönyv: Darcey Bell regénye alapján a forgatókönyvet írta: Jessica Sharzer
Szereplők: Blake Lively, Anna Kendrick, Linda Cardellini, Rupert Friend, Eric Johnson, Henry Golding
Rendezte: Paul Feig
Hazai mozipremier: 2018. szeptember 13.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló vlogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el.  Emily rejtélyes módon eltűnik és az aggódó Stephanie videós blogja nézőihez valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Darcey Bell nagy sikerű, briliáns regényéből készült misztikus thriller váratlan fordulataival, stílusos képi világával, feszes tempójával az első perctől az utolsóig fogva tartja nézőjét. 

Anna Kendrick és Blake Lively párosa remekel Paul Feig, a Női szervek, a Kém és a Koszorúslányok rendezőjének legújabb filmjében, aki ezúttal nem fél megmutatni a sötét oldalát. 

Jelenetfotók – képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Freeman Film

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar szinkronos előzetes

Scroll to top