Clint Eastwood családja megjelent A csempész premierjén

Clint Eastwood családja megjelent A csempész premierjénClint Eastwood családja megjelent A csempész premierjén, holott egy elegáns premier nem családi esemény. Általában sztárok és celebek sétálnak a vörös szőnyegen, és töltik meg a nézőteret. De Clint Eastwood ezt másképp gondolja.

Hétfőn, Los Angelesben került sor új filmje, A csempész (The Mule, hazai bemutató: január 10.) premierjére. Ahol a család mellett azért neves filmsztárok is megjelentek.

A film egy nyugdíjas férfiról szól, aki az USA és Mexikó határán egy kábítószerbanda drogfutárja lesz – eleinte senki sem gyanakszik rá, de a rendőrség egy nyomozója felfigyel az öregre, és a nyomába ered. A filmet a 88 éves Eastwood rendezte, és hat év szünet után szerepet is vállalt benne. Természetesen a főszerepet. És az egész család elkísérte a premierre.

Clint Eastwood családtagjai a premieren

A vörös szőnyegen ott volt 32 éves fia, Scott, 50 éves fia, Kyle, az ő felesége, Cynthia Ramirez, 48 éves lánya, Alison, az ő férje, Stacy Poitras, a 25 éves lánya Francesca, a 21 éves Morgan, valamint 24 éves unokája, Graylen, volt felesége, a 88 éves Maggie Johnson valamint jelenlegi barátnője az 55 éves Christina Sandera.

Eastwood híres arról, hogy segíti a családjában lévő művészeket, ezúttal Alison lánya kapott szerepet a filmben.

Azért persze nemcsak a rokonságnak jutott hely: a filmbeli detektívet játszó Bradley Cooper, valamint a többi színész: Taissa Farmiga, Laurence Fishburne, Andy Garcia, Michael Pena és Diane Wiest is ott volt – de ezúttal a fotósok kivételesen főleg családi fényképeket akartak csinálni.

Forrás: IC Press

Scroll to top