A dzsungel könyve (The Junle Book, amerikai kalandfilm, 2016)

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A dzsungel könyve című 2016-os filmben az élőszereplős felvételek elegyednek az elképesztő, fotorealisztikus számítógépes grafikával, amelyek a legmodernebb technikát felhasználva hívják életre a dzsungellakó állatokat.

A Vasember-t is jegyző Jon Favreau ezúttal Rudyard Kipling klasszikusából forgatott filmet, amelyet a Disney azonos című animációs filmje inspirált. Rudyard Kipling eredetileg novellagyűjteményként írta a Dzsungel könyvét, amelyet 1894-ben adtak ki.

A dzsungel könyve (6)
színes, 3D amerikai kalandfilm, 2016

Eredeti cím: The Jungle Book. Gyártó: Disney

Rendezte: Jon Favreau
Írta: Justin Marks
Producer: Jon Favreau, Brigham Taylor

Szereplők: Neel Sethi, Ritesh Rajan, Sara Arrington

Magyarországi bemutató: 2016. április 14. Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

A most 12 éves Neel Sethit több ezer jelölt közül választották ki Maugli szerepére.

A dzsungel könyve – filmajánló

A kaland során Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel Sir Kánnal találja magát szembe. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra. Maugli ezért elhagyja az egyetlen otthont, amit eddig ismert és egy lenyűgöző utazásra indul, amely során önmagát is jobban megismerheti. Szigorú mentora, Bagira a párduc és a szabad szellemű medve, Balu társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik, akik nem biztos, hogy a legjobb szándékkal közelítenek a fiúhoz.

Az eredeti változatban olyan sztárok kölcsönzik hangjukat a dzsungel lakóinak, mint az Oscar-díjas Ben Kingsley (Bagira), a szintén Oscar-díjas Lupita Nyong’o (Raksha), és a díjjal szintén kitüntetett Christopher Walken (King Louie). A további szereplők olyan hírességek hangján szólalnak meg, mint Bill Murray (Balu), Scarlett Johansson (Ká), Idris Elba (Sir Kán) vagy Giancarlo Esposito (Akela).

A dzsungel könyve – filmelőzetes

https://youtu.be/_uzHmzxnZT0

2016.04.14 A dzsungel könyve (The Junle Book, amerikai kalandfilm, 2016)

Ország:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top