A dzsungel könyve (The Junle Book, amerikai kalandfilm, 2016)

A dzsungel könyve című 2016-os filmben az élőszereplős felvételek elegyednek az elképesztő, fotorealisztikus számítógépes grafikával, amelyek a legmodernebb technikát felhasználva hívják életre a dzsungellakó állatokat.

A Vasember-t is jegyző Jon Favreau ezúttal Rudyard Kipling klasszikusából forgatott filmet, amelyet a Disney azonos című animációs filmje inspirált. Rudyard Kipling eredetileg novellagyűjteményként írta a Dzsungel könyvét, amelyet 1894-ben adtak ki.

A dzsungel könyve (6)
színes, 3D amerikai kalandfilm, 2016

Eredeti cím: The Jungle Book. Gyártó: Disney

Rendezte: Jon Favreau
Írta: Justin Marks
Producer: Jon Favreau, Brigham Taylor

Szereplők: Neel Sethi, Ritesh Rajan, Sara Arrington

Magyarországi bemutató: 2016. április 14. Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

A most 12 éves Neel Sethit több ezer jelölt közül választották ki Maugli szerepére.

A dzsungel könyve – filmajánló

A kaland során Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel Sir Kánnal találja magát szembe. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra. Maugli ezért elhagyja az egyetlen otthont, amit eddig ismert és egy lenyűgöző utazásra indul, amely során önmagát is jobban megismerheti. Szigorú mentora, Bagira a párduc és a szabad szellemű medve, Balu társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik, akik nem biztos, hogy a legjobb szándékkal közelítenek a fiúhoz.

Az eredeti változatban olyan sztárok kölcsönzik hangjukat a dzsungel lakóinak, mint az Oscar-díjas Ben Kingsley (Bagira), a szintén Oscar-díjas Lupita Nyong’o (Raksha), és a díjjal szintén kitüntetett Christopher Walken (King Louie). A további szereplők olyan hírességek hangján szólalnak meg, mint Bill Murray (Balu), Scarlett Johansson (Ká), Idris Elba (Sir Kán) vagy Giancarlo Esposito (Akela).

A dzsungel könyve – filmelőzetes

https://youtu.be/_uzHmzxnZT0

2016.04.14 A dzsungel könyve (The Junle Book, amerikai kalandfilm, 2016)

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top