Dzsungel (2017) amerikai kalandfilm

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Igazi rémálommá válik a dzsungel felfedező túra! A valós eseményeken alapuló történet a civilizált életre ráunó, 22 éves Yossi útját követi, aki… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Dzsungel

Plakát, adatlap

Dzsungel (2017) amerikai kalandfilm plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 115 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Jungle

Forgatókönyv: Yossi Ghinsberg, Justin Monjo
Szereplők: Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann, Alex Russell, Lily Sullivan, Jacek Koman, Yasmin Kassim, Joel Jackson, Angie Milliken, Luis Jose Lopez

Rendezte: Greg Mclean

Hazai filmpremier: 2017. október 26.
Magyarországon forgalmazza: Pannonia Entertainment.

Tartalom

A valós eseményeken alapuló történet a civilizált életre ráunó, 22 éves Yossi útját követi, aki 1980-as évek elején két barátjával a bolíviai La Paz városába utazott egy életre szóló kaland reményében. A városban megismerkednek Karl Ruprechter osztrák utazóval, aki a dzsungel jó ismerőjének vallja magát, majd rá hagyatkozva felfedezőútra indulnak az amazóniai őserdő lenyűgöző, még felfedezetlen területeire. A fiatal kalandorok valóra vált álma azonban igazi rémálommá válik, miután újdonsült túravezetőjük váratlanul magukra hagyja őket a dzsungel mélyén. A következő három hét drámai küzdelemmel telik az életben maradásért egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen – ahonnan nem mindegyikük tér vissza élve. Ghinsberg szerepében Daniel Radcliffe (Harry Potter, Az ember, aki mindent tudott) szakállasan és drámaian lefogyva alakítja a nagy túlélőt.

A horror-veterán Greg McLean (Wolf Creek – A haláltúra, Rogue – A fenevad) Melbourne-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált új mozija az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg memoárjából készült.

Jelenetfotók – Képek

Dzsungel jelenetfotó
Dzsungel (2017) amerikai kalandfilm
Dzsungel - egy megtörtént, rémálomszerű kaland

Fotók: Pannonia Entertainment

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top