Dylan O’Brien egy liftben tért magához

- filmrakat | 2014. szeptember 17. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Dylan O’Brien Az útvesztő című filmben

Dylan O’Brien

Dylan O’Brien az ifjú színész volt a Farkasbőrben (Teen Wolf) című MTV televíziós sorozatban tűnt fel, ott láthattuk először főszerepben. Most Az útvesztő (+16)című izgalmas, akciódús és kalandos filmben alakítja a főhős Thomast, aki egy sötét liftben ébred és a nevén kívül nem emlékszik semmire.

A filmből aztán kiderül, hogy Dylan O’Brien a leleményes Thomas bőrébe bújva nem egy elveszett ember: meg van győződve arról, hogy van kiút az Útvesztőből.

A film egyik producere, Wyck Godfrey véleménye a fiatal sztárról:

Ő a kiváló képességű bárki. Dylan nemcsak azért megfelelő, mert nagyon hasonlít a fiatal Tom Hanksre, hanem mert nem az a tipikus elbűvölő fiatalember, viszont nagyon atletikus. Bírja azt a fizikai terhelést, amit a szerep megkövetel.

Dylan O’Brien így vélekedik az általa alakított figuráról:

Annak ellenére, hogy Thomas ijesztő és rejtélyes körülmények, mellett érkezik a Tisztásra, az ott szerzett tapasztalatok a legjobbat hozzák ki belőle. Valószínűleg szép, védett életet élt, mígnem egyszer csak a liftben ébredt. A helyzete és a körülmények lehetővé teszik számára, hogy hallgasson ösztöneire, és megmozduljon benne egyfajta hősiesség, ami mindig is létezett legbelül. Nem hagyja, hogy a félelem az új és ismeretlen világtól elnyomja kíváncsiságát.

Emlékeztetőül – Az útvesztő története röviden

Miután a lift ajtaja kinyílik, Thomas sok fiatal srác társaságában egy rejtélyes Tisztáson találja magát. A különös csapat egy dologra koncentrál: a menekülésre. Világukat egy titokzatos és veszélyes labirintus veszi körül. A szökés lehetetlennek tűnik, de ők nem adják fel a reményt. Minden nap Futárokat küldenek ki, akiknek egy feladatuk van: feltérképezni az Útvesztőt.

Az útvesztő (+16) – bemutató: 2014. szeptember 18-án!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább