Quantcast

Dwayne Johnson magyar hangja

Dwayne Johsnon magyar hangja Galambos Péter. Manapság ez természetesnek tűnik, holott ez nem volt mindig így. Régebben többször is előfordult, hogy más magyar színész kölcsönözte a hangját az egyik legkeresettebb hollywoodi színésznek. Meg fogsz lepődni amikor megtudod kikről van szó!…

Dwayne Johsnon magyar hangja ebben a filmben Galambos Péter
Dwayne Johnson és Kevin Hart a Jumanji – A következő szint című filmben

Hogy lehet egy Sziklát szinkronizálni?

Dwayne Johsnon magyar hangja Galambos Péter. Manapság ez természetesnek tűnik, holott ez nem volt mindig így. Régebben többször is előfordult, hogy más színész kölcsönözte a hangját az egyik legkeresettebb hollywoodi színésznek. Meg fogsz lepődni amikor megtudod kikről van szó!

Ő Galambos Péter, akinek jobban ismered a hangját, mint ő magát

Nézd meg a rövid videót!

Azt nem lehet elvenni Galambos Pétertől, hogy az ő hangján szoktuk meg a „Sziklát”. A műsorvezetőként is sikeres színművész remek szinkron színész, többek között olyan filmsztároknak kölcsönözte a hangját, mint Wesley Snipes, Vin Diesel (Dominic Toretto a Halálos iramban) vagy Idris Elba.

Érdekesség, hogy a Halálos iramban 5. részétől kezdve Dwayne Johnson is feltűnik a franchiseban. Ott azonban Galambos Péter már Dominic Toretto hangja, így nem kaphatta meg Johnson az ő hangját. Dwayne Johnsont (Hobbs karakterét) ebben a szériában Schneider Zoltán szinkronizálja.

Térjünk vissza Galambos Péterhez! Ahogy a videóban is hallhattad, kultikus sorozatokban is felismerhettük a hangját, mint például a Jóbarátok, a Sírhant művek, vagy a Vészhelyzet.

2010-ben a Fogtündér című filmben már ő volt Dwayne Johnson magyar hangja, majd egymás után többször is megkapta a sztár szinkronszerepét.

Dwayne Johnson magyar hangja Galambos Péter. Manapság ez természetesnek tűnik, holott ez nem volt mindig így és nem is lesz. A közeljövőben bemutatandó Disney film, a Dzsungeltúra előzetesében például Barabás Kiss Zoltán szinkronizálja a filmsztárt. Hogy a teljes filmben Ő kapja-e meg a szinkronszerepet, azt még nem tudjuk.

Lássuk, kik azok a magyar színészek, akik Dwayne Johnson szinkronhangjaként szóba jöhetnek? Nyilván azok, akik szinkronizálták már a „Sziklát”.

Amikor nem Galambos Péter Dwayne Johnson magyar hangja

Kezdjük a már említett Barabás Kiss Zoltánnnal, aki jó eséllyel szóba jöhet a Dzsungeltúrában is.

Aztán van három olyan remek színész a szinkronhangok között, akik már sajnos nincsenek velünk: Selmeczi Roland, Gesztesi Károly és Haás Vander Péter. Ők mindhárman kölcsönözték a hangjukat a sztárnak.

További magyar színművészek, akik Johnson szinkronhangjai voltak:

  • Bognár Tamás
  • Csík Csaba Krisztián
  • Fekete Ernő Tibor
  • Kamarás Iván
  • Maday Gábor
  • Viczián Ottó
  • Zámbori Soma

Van meglepetés a névsorban? Amikor a gyűjtést végeztük, számunkra Viczián Ottó és Kamarás Iván neve volt meglepő Dwayne Johnson szinkronhangjaként.

Egy biztos. Hollywood talán legfoglalkoztatottabb színésze nem pihen, a Dzsungeltúra után olyan produkciókban szerepel mint a Black Adam, DC Super Pets, meg még ki tudja, milyen izgalmas szerepekkel kínálták meg mostanában. De ki lesz Dwayne Johnson magyar hangja? Majd a stáblistákból kiderül…


Ha tetszett ez a rövid filmes összefoglaló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 1 =

Scroll to top