Dwayne Johnson fizetése 25 millió dollár filmenként

Sokakat izgat a Szikla, azaz Dwayne Johnson fizetése: vajon mennyit kereshet egy ilyen szupersztár? Filmenként 25 millió dollárt is bezsebelhet, de nem a filmezésből származik az összes jövedelme.

Óriási vagyont halmozott fel a filmsztár és még nincs vége

165 millió dollárra (kb. 48 milliárd forint) teszi a Forbes magazin Dwayne Johnson vagyonát, de ez nem sokáig marad így, mert a pankrátorból az egyik legnagyobb hollywoodi sztárrá vált színész nem áll meg, folyamatosan bővíti repertoárját.

Például hamarosan sajátmárkás tequilával jelentkezik, miközben egyre erősödik jelenléte a közösségi médiában, amiért külön pénzt fizetnek neki a stúdiók, hiszen ő egymaga elvégzi egy teljes reklám- és marketingdivízió tevékenységét, és még élvezi is.

Nem titok: óriási vagyona van
Nem titok: óriási vagyona van

Johnson ma már filmenként 25 millió dollárt keres, nemrég 15 millió dollárt kaszált az Under Armour sportruházati cégtől, amiért a termékeit népszerűsíti, és ugyanennyit fizetett neki a Ford is hasonló promóciós jótéteményekért.

2019-es akciófilmje: Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Hirdetés

A Sziklának becézett színészt hamarosan a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című akciófilmben láthatjuk, amely a jól ismert sorozat két népszerű karakterét ajándékozza meg egy önálló kalanddal. Johnson mellett Jason Statham a másik másik hős, a világbékét fenyegető főgonosz pedig Idris Elba.

Forrás: UPI Hírek

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × öt =

Scroll to top