Dupla szerető (2017) francia thriller

Olvasói értékelés: (1 szavazat, átlag: 1,00

A pszichológusnak megtetszik Chloé, aki történetesen a páciense. A férfinek van egy ikertestvére, aki szintén pszichológusként dolgozik és akinek szintén tetszik Chloé… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Dupla szerető

Plakát, adatlap

Dupla szerető (2017) francia thriller plakátja

Színes, francia film, készült 2018-ban, hossza 107 perc

Korhatár: 18 év

Eredeti cím: L’amant double

Forgatókönyv: Joyce Carol Oates novellája alapján a forgatókönyvet írta: François Ozon
Szereplők: Marine Vacth, Jérémie Renier, Jacqueline Bisset

Rendezte: François Ozon

Hazai filmpremier: 2017. október 26.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

A fiatal Chloé pszichológushoz jár, s egy idő után vonzódni kezd a kedves és megnyerő férfihoz. Miután a vonzalom kölcsönössé válik, a lány és a férfi egymásba szeret, majd néhány hónap elteltével összeköltöznek. Chloé azonban hamarosan rájön, hogy a szeretője titkol előle valamit, ami összefüggésben van a személyazonosságával. Lassan kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik…

A francia kultrendező, François Ozon (A házban, Frantz, 8 nő, Uszoda, Fiatal és gyönyörű, Született feleség) legújabb filmjének az idei Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt a világpremierje, ahol a Dupla szerető az ’A’ kategóriás fesztivál fődíjáért, az Arany Pálmáért versenyzett. Cannes után többek között meghívást kapott a rangos Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválra, Londonba és Wroclawba is. A híres amerikai írónő, Joyce Carol Oates novellájából készült film főbb szerepeiben a rendezővel korábban már együtt dolgozó, César-díjra jelölt Marine Vacth (Fiatal és gyönyörű), a szintén César-díjra jelölt Jérémie Renier (A gyermek, Srác a biciklivel, Erőszakik), valamint a Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon életműdíjjal kitüntetett Jacqueline Bisset (A szertartás, Amerikai éjszaka, A mélység) láthatók.

Jelenetfotók – Képek

Dupla szerető jelenetfotó
Dupla szerető (2017) francia thriller
Dupla szerető

Fotók: Vertigo Média Kft

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top