Dumb és Dumber kettyó (2014) amerikai vígjáték

Dumb és Dumber kettyó (2014) amerikai vígjáték, természetesen az első részt sikerre vivő Jim Carrey és Jeff Daniels főszereplésével. Az alpári páros idiótább és elszántabb, mint valaha – az eredmény pedig egy újabb kultikus klasszikus.

Dumb és Dumber kettyó (2014) amerikai vígjáték

Dumb és Dumber kettyó (+16)
Színes, szinkronizált amerikai vígjáték – 2014

Eredeti cím: Dumb and Dumber To
Rendezte: Bobby Farelly, Peter Farelly Forgatókönyv: Sean Anders, Mike Cerrone, Bobby Farrelly, Peter Farelly, John Morris, Bennett Yellin Fényképezte: Matthew F. Leonetti Szereplők: Jim Carrey, Jeff Daniels, Laurie Holden, Kathleen Turner, Rachel Melvin, Rob Riggle, Paul Blackthorne

Bemutató dátum: 2014. december 11. Forgalmazza a Freeman Film

Jim Carrey és Jeff Daniels

Dumb és Dumber kettyó – Filmajánló

Húsz év telt el Dumb és Dumber feltűnése óta, ám a két hős ez idő alatt egy cseppet sem változott – legalábbis ami az agyi kapacitásukat illeti.
Dumb katatón állapotban, egy szanatóriumban múlatja az időt, mióta álmai asszonya elutasította, Dumbernek pedig sürgősen új vesére van szüksége. Mit ad isten, kiderül, hogy van egy felnőtt lánya – a tökéletes donor, akit már csak meg kell találnia. Miután Dumb bevallja, hogy két évtizedig megjátszotta magát, és valójában kutya baja, a nyerő páros hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a családegyesítésbe. És ha ők egyszer útra kelnek, kő kövön nem marad…

A történet beérett, mint egy jó, büdös sajt...
A hatalmas kasszasikert arató Dumb és Dumber: Dilibogyók rendezői, Bobby Farelly és Peter Farelly valamint kreatív brigádjuk húsz évig rágódott a lehetséges folytatáson. A történet beérett, mint egy jó, büdös sajt, és némi cibi-huzi után a két főszereplő, Jim Carrey és Jeff Daniels is kötélnek állt.

Szinkronizált előzetes – a katéteres jelenet nekünk is fájt…

Bobby Farelly és Peter Farelly valamint kreatív brigádjuk húsz évig rágódott a lehetséges folytatáson: Dumb és Dumber újra a moziban!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top