Duci marad Rebel Wilson

- filmrakat | 2013. március 25. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Nem fogyhat egy dekát sem Rebel Wilson, a Tökéletes hang (Bemutató 2013. március 18-án) című zenés vígjáték egyik sztárja, akit duci létére szeretett meg a film rajongótábora.

Tökéletes hang: Duci Mandy és a többiek

Tökéletes hang – plakát

Úgy is szeretjük, ha duci!

A Háj Amy szerepében remekül acapellázó színésznő hiába szeretne fogyni, ha a Tökéletes hang 2-ben is szerepelni akar, akkor tartania kell a túlsúlyt! A nemrég Fat Mandi (kb. Háj Mandi, Duci Mandy) néven divatcéget alapított, gömbölyded idomairól híres ausztrál színésznő szeretne fogyni, ám ha szerződést kap a hatalmas sikert aratott Tökéletes hang folytatására, az egészből nem lehet semmi. A filmben ugyanis megint Háj Amyt, a duci ám annál szárnyalóbb hangú és szabadabb szájú egyetemistát alakítja, és ha megszabadulna túlsúlyától, az egész szerep értelmét vesztené.

A most 27 éves Rebel két éve volt a csúcson, akkor 106 kilót nyomott. Nagy amerikai kiugrása, a Koszorúslányok című vígjáték bemutatása óta leadott pár kilót, és korábban a 80 kilós álomsúly elérését tűzte ki célul maga elé, de a karrierje miatt egy ideig kénytelen lesz lemondani erről: a Tökéletes hang újabb részének forgatása előtt is kénytelen lesz aláírni a szerződést, hogy duci marad, azaz egy dekát sem fogyhat.

Tökéletes hang (Pitch Perfect) 1

Rebel Wilson

Rajongók és a faképnél hagyás esete

Túlsúlya miatt egyébként sok bírálat éri a színésznőt, igaz, leginkább csak otthon, Ausztráliában, míg Amerikában ezzel nincs különösebb probléma. Talán ez lehet az oka, hogy legutóbb a melbourne-i repülőtéren leszállás után nem állt meg, hogy szót váltson a rá váró rajongókkal és újságírókkal, hanem szó nélkül keresztülviharzott rajtuk, amit persze mindenki rossz néven vett.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − kilenc =