Nem a duciból lett hot-dog

- filmrakat | 2013. február 16. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A duci Rebel Wilsonnak és az Oscar jelölt Anna Kendricknek is köszönhető, hogy nagyot szólt a Tökéletes hang (Bemutató 2013. március 18-án) Amerikában. Az egyetemi dalversenyek világába kalauzoló zenés vígjáték 18 milliós költségvetéséhez képest 108 milliót hozott úgy, hogy a világ nagy részén még nem is mutatták be.

Tökéletes hang 02

Rebel Wilson és Anna Kendrick

A siker magában hordozza a folytatás lehetőségét, az alkotók már készülnek a folytatásra. Az interneten a rajongók már mindenféle ötletekkel állnak elő, hogy ki mennyi jelenetben szerepeljen, mennyivel legyen több jó pasi a filmben, hogy kell-e fogynia a duci színésznőnek, illetve hogy még hangsúlyosabb szerepet kapjon Anna Kendrick. A két színésznőről megjelent a közelmúltban egy-egy hír, az egyikről hot-dogot neveztek el, a másik pedig divattervezőként debütált saját divatláncában. Mit gondolnak, a duci színésznőről kapta a nevét a hot-dog?

Tökéletes hang 01

Több srác kell a következő részbe!

Fat Mandy (Duci Mandi) divatcég

Van egy kis csavar a történetben, mert a divatláncot Rebel Wilson indította. A  hihetetlenül temperamentumos és vicces színésznő nem kimondottan anorexiás alkat, ennek megfelelően plus-size pólókat tervezett. A Fat Mandi (kb. Háj Mandi, Duci Mandy) divatcég új filmjének karaktere, Háj Amy nyomán kapta a nevét. Rebel a Tökéletes hangban egy harsány, kissé talán goromba, de csupa szív lányt alakít, aki saját magát nevezte el Háj Amynek, nehogy a folyton diétázó gebe csajok ezzel csúfolhassák a háta mögött.

Rebel Wilson pólókollekciója egyelőre csak két darabból áll, de továbbiakat ígér, ahogy ő fogalmaz, a “széltében szertelen” darabokból. A 26 éves, enyhén duci színésznő egyébként az MTV Movie Awards gála háziasszonya lesz április 14-én.

Tökéletes hang 03

Tökéletes hang – plakát

Gyakran nevet váltó hot-dog

Nagy dolog, ha valakit Oscarra jelölnek, de Anna Kendrick akkor érezte meg igazán a dicsőség ízét, amikor megtudta, hogy hot-dogot neveztek el róla.

Egy barátom szólt, hogy Chicagóban van egy gyorsétterem, ahol híres emberekről nevezik el a hotdogot, és Anna Kendricket is lehet rendelni – meséli a színésznő, akit az Egek ura szereplőjeként jelöltek Oscarra. – Amikor arra jártam, benéztem, és kiderült, hogy igaz a dolog. Teljesen szürreális élmény volt! Olyasvalaki adta a nevemet a kajának, aki nem is ismer. Tudtam, hogy befutottam, fantasztikus érzés!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Anna Kendrick hot-dogot korábban Keira Knightley-nak, majd Britney Spearsnek, aztán pedig Jennifer Garnernek hívták, alighanem annak alapján, hogy éppen kiért rajongott az üzemegység tulajdonosa. Érdekes, hogy a hot-doghoz jobban illő, duci színésznő – Rebel Wilson – névadóként nem merült fel!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy + 7 =