Dominic Toretto számára fontos a család

Dominic Toretto (Vin Diesel) története a Halálos iramban 9. részében folytatódik. A legnagyobb feladata az F9-ben az lesz, hogy megóvja szeretteit….

Dominic Toretto számára fontos a család

A legnagyobb fenyegetés a világra: Dominic Toretto öccse!

Dom Toretto (Vin Diesel) története a Halálos iramban 9. részében folytatódik. A legnagyobb feladata az F9-ben az lesz, hogy megóvja szeretteit.

Dominic Toretto (Vin Diesel) visszavonultan él Lettyvel és kisfiával, Kis Briannel, de tudják, hogy a veszély mindig ott ólálkodik a láthatár mögött. Az apaság alaposan megváltoztatta, már nem az adrenalinfüggők veszélyes életét éli, talán azt is el lehet róla mondani, hogy benőtt a feje lágya.

Az F9-ből kiderül, miként lett Dom az az ember, akit régóta ismerünk, és a családja – vér szerinti és választott egyaránt – miért annyira fontos számára.

A mostani fenyegetés arra kényszeríti Domot, hogy szembenézzen múltjának bűneivel, ha meg akarja menteni szeretteit.

Csapata összegyűlik, hogy megakadályozzanak egy világméretű összeesküvést, amit a világ legveszélyesebb gyilkosa és autóversenyzője vezet, méghozzá Dom öccse, Jacob (John Cena), aki szinte a semmiből, hirtelen bukkan fel. Dom emiatt kénytelen szembenézni legbensőbb és legfájdalmasabb élményeivel.

Vin Diesel immár kilencedszer alakítja Dominic Toretto szerepét (ki más?) és producerként is részt vett a Halálos iramban 9. elkészítésében. Diesel Hollywood egyik legnépszerűbb akciósztárja lett az évek során, aki nemcsak színészként, hanem producerként is nagy sikereket arat.

A nézők megtudják a film során, hogy Dom miért akarja annyira megvédeni a gyermekét, és miért fél attól, hogy Kis Brian apa nélkül maradhat.

Bármennyire is családcentrikus, gyermekét féltő apa vált Dominic Torretoból, jól tudja, hogy a sorsát senki nem kerülheti el, attól függetlenül, mennyire próbálkozik, vagy hogy mekkora a tét.

Hogy mi lesz Dom családjával, sikerül-e halálosan látványos küldetés, az hamarosan kiderül a mozikban.

Dom és a család visszatér a mozikba!

Forrás: UIP Duna-film

Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 1 =

Scroll to top