Doboztrollok

Doboztrollok (2014) színes, szinkronizált amerikai animációs film. A földalatti barlangokban élő, se nem szép, se nem bátor, mégis imádni való  Doboztrollok létét egy gonosz féregirtó fenyegeti! Filmajánló az új animációs, humoros meséhez.

Doboztrollok című film 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Doboztrollok (+6)

2014 – színes, szinkronizált amerikai animációs film

Alan Snow regénye alapján a fogatókönyvet írta Irena Brignull és Adam Pava
Producer: Paul Diener. Rendezte: Graham Annable és Anthony Stacchi

Országos bemutató: 2014. október 16. Bemutatja a UIP-Duna Film.

Doboztrollok – mozifilm filmajánló

A Doboztrollok egy komikus mese, amely Sajthidán játszódik, a puccos Viktória korabeli városban, ahol mindenki a vagyon, az előkelőség és a legbüdösebb finom sajtok megszállottja. A bájos, macskaköves utcácskák alatt laknak a Doboztrollok, ezek az undok szörnyek, akik éjszaka előmásznak a csatornákból, és ellopják azt, ami a városlakók szemében a legértékesebb: a gyerekeiket és a sajtjaikat. Legalább is így tartja a legenda, amiben az itteniek mindig is hittek.

Doboztrollok című film 2. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

A valóságban a Doboztrollok különc és imádni való csodabogarak földalatti barlangokban élő közössége, akik újrahasznosított kartondobozokat hordanak úgy, ahogy a teknős a páncélját. A Doboztrollok születése óta úgy nevelik Eggset, az árva fiút, mintha közéjük tartozó kukabúvár és szemétgyűjtögető lenne.
Amikor a Doboztrollokat célba veszi egy gonosz féregirtó, Archibald Snatcher, akinek feltett szándéka, hogy megsemmisíti őket, hogy így kerüljön be a sajthidai felsőbb körökbe, a csavargók jószívű bandája kénytelen adoptált gyámgyermekükhöz, és a kalandor gazdag lányhoz, Winnie-hez fordulni, hogy hidat verjenek a két világ között, amikor már érezni a változás – és a sajtok – szagát a levegőben…

Az animációs  mozifilm trailer itt!

Így készült a Doboztrollok (video)

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − tizenegy =


Scroll to top