Django elszabadul

Django elszabadul (Django Unchained) című western film, a szökött rabszolga és a fejvadász különös vadnyugati története. Quentin Tarantino mozija mindig rejt valami izgalmasat, érdekeset, melyről a film megtekintése után még hetekig beszélhetünk. Talán az sem lehet véletlen, hogy ebben a filmjében is szupersztárok garmada játszik: Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Samuel L. Jackson, Jonah Hill, Kerry Washington, Don Johnson, Bruce Dern, Franco Nero is közreműködik a Django elszabadul című különös westernben.

Django elszabadul plakát
Django elszabadul plakát

Django elszabadul (18)

[western]

rendező: Quentin Tarantino
forgatókönyvíró: Quentin Tarantino
operatőr: Robert Richardson
producer: Reginald Hudlin, Pilar Savone, Stacey Sher, Harvey Weinstein
vágó: Fred Raskin

szereplők:

Django: Jamie Foxx
Calvin Candie: Leonardo DiCaprio
Stephen: Samuel L. Jackson
Dr. King Schultz: Christoph Waltz
Broomhilda: Kerry Washington

Magyarországon forgalomba hozza az InterCom.
Várható bemutató: 2013. január 17.

Quentin Tarantino új filmje, a Django elszabadul a western műfaja előtti tisztelgés, de nem egy egyszerű vadnyugati filmet lát aki beül a mozira, hanem egy rabszolgasorssal átszőtt vadnyugati történetet. A véres kaland több lesz egyszerű mozifilmnél, a maga véres valóságában fogja megmutatni a rabszolgaságot. Django a szökött rabszolga a felesége keresésére indul, a különös fogdoktor társaságában. Útjukat siker koronázza, mikor a dúsgazdag rabszolgatartó Calvin Candienál (Leonardo DiCaprio) rábukkannak. Aztán elég sok vér fog folyni, ahogy azt a Tarantino filmek esetén megszokhattuk…

Jamie Foxx, a film főszereplője

Még soha, senki nem mutatta meg ilyen kendőzetlenül, hogy milyen brutális és durva intézmény volt a rabszolgaság – mondta a színész. – A film nem szépítget semmit: és azok, akik megnézik, másképp fognak utána a rabszolgaságra gondolni. Django csak a szerelmét keresi, nem politikai okokból indul harcba. Szóval, bocs: komoly üggyel foglalkozunk, de főleg lövöldözünk.

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 4 =


Scroll to top