Dinklage holtbiztos, hogy él!

Mintha Peter Dinklage mozdulata azt mondaná: miért mondtátok hogy meghaltam?
Mintha Peter Dinklage mozdulata azt mondaná: miért mondtátok hogy meghaltam?

Kinek halálhírét keltik, az nagyon sokáig fog élni! Ezzel az örömhírrel kedveskedhetünk mostantól a Pixel és a Trónok harca alacsony növésű sztárjának.

A héten egy szomorú, váratlan halálhír járta be az internetet: váratlanul meghalt Peter Dinklage, a Trónok harca Tyrion Lannistere, aki hamarosan Adam Sandler oldalán, a Pixel (Pixels) című sci-fi vígjátékban mutatja meg, hogy komikusi véna is bőven szorult belé.

A hír hamis!

A színész saját maga tette közzé a Facebook-oldalán, hogy él, virul, jó egészségnek örvend, és nem tervezi, hogy a közeli jövőben elpatkolna. A rajongók gyászát ennek ellenére nehéz megfékezni az „együttérzésedet egy lájkkal fejezheted ki” felszólításra több mint egy millióan reagáltak, és lájkolták a hírt.

Dinklage maga azt mondja, már kezd unalmas lenni az a poén, hogy híres emberek halálhírét keltik a neten. Egyvalami vigasztalhatja csupán: az egyik legmakacsabb, évről évre visszatérő gyászhír Adam Sandler-rel kapcsolatos: az ő, snowboardozás közbeni tragikus balesetéről minden évben felröppen ugyanaz az a közlemény, és mindig van, aki bedől neki.

Ez legalább összeköt Adammel – nyilatkozta Dinklage. – A Pixel forgatása közben nagyon összehaverkodtunk, és nagyon sok közös vonást fedeztünk fel magunkban. Ott nem vettük észre, de most már egyértelmű: az is közös bennünk, hogy egyikünk sem halt még meg.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top