Dinklage holtbiztos, hogy él!

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Mintha Peter Dinklage mozdulata azt mondaná: miért mondtátok hogy meghaltam?
Mintha Peter Dinklage mozdulata azt mondaná: miért mondtátok hogy meghaltam?

Kinek halálhírét keltik, az nagyon sokáig fog élni! Ezzel az örömhírrel kedveskedhetünk mostantól a Pixel és a Trónok harca alacsony növésű sztárjának.

A héten egy szomorú, váratlan halálhír járta be az internetet: váratlanul meghalt Peter Dinklage, a Trónok harca Tyrion Lannistere, aki hamarosan Adam Sandler oldalán, a Pixel (Pixels) című sci-fi vígjátékban mutatja meg, hogy komikusi véna is bőven szorult belé.

A hír hamis!

A színész saját maga tette közzé a Facebook-oldalán, hogy él, virul, jó egészségnek örvend, és nem tervezi, hogy a közeli jövőben elpatkolna. A rajongók gyászát ennek ellenére nehéz megfékezni az „együttérzésedet egy lájkkal fejezheted ki” felszólításra több mint egy millióan reagáltak, és lájkolták a hírt.

Dinklage maga azt mondja, már kezd unalmas lenni az a poén, hogy híres emberek halálhírét keltik a neten. Egyvalami vigasztalhatja csupán: az egyik legmakacsabb, évről évre visszatérő gyászhír Adam Sandler-rel kapcsolatos: az ő, snowboardozás közbeni tragikus balesetéről minden évben felröppen ugyanaz az a közlemény, és mindig van, aki bedől neki.

Ez legalább összeköt Adammel – nyilatkozta Dinklage. – A Pixel forgatása közben nagyon összehaverkodtunk, és nagyon sok közös vonást fedeztünk fel magunkban. Ott nem vettük észre, de most már egyértelmű: az is közös bennünk, hogy egyikünk sem halt még meg.

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top