Derült égből család (2017)

Derült égből család (2017) francia vígjátékChristian Clavier egy olyan idősödő apát alakít a Derült égből család című francia filmben, akinek hirtelen felbukkan felnőtt fia és még csak nem is ismerik egymást.

A Jöttünk, láttunk, visszamennénk vígjátékok hőse bevállalta az első filmes Sébastien Thiery filmjének főszerepét!

Derült égből család adatlap, plakát

Derült égből család francia vígjáték plakátja

Színes, francia film, készült 2017-ben, hossza 85 perc

Hirdetés

Korhatár: 16 év
Műfaj: vígjáték
Nemzetközi filmadatbázis: Momo
Forgatókönyv: Sébastien Thiery
Szereplők: Christian Clavier, Catherine Frot, Sébastien Thiery, Pascale Arbillot, Hervé Pierre, Claudine Vincent, Jeanne Rosa, Marie Colapietro, Benoît Tachoires

Rendezte: Vincent Lobelle, Sébastien Thiery
Hazai mozipremier: 2018. március 2.
Magyarországon forgalmazza: ADS Service Kft.

Tartalom

Mr. és Mrs. Proiux egy este csodálkozva fedezik fel, hogy egy bizonyos Patrick az otthonukban költözött. A különös fiú azt állítja, hogy csak hazatért.

Mr. és Mrs. Proiux nem emlékszik a fiúra, ennek ellenére minden amellett szól, hogy Patrick bizony az ő fiuk.

De ki lehet Patrick? Egy manipulátor vagy valóban a fiuk? Lehetséges, hogy a szülők elfelejtették, hogy három gyereket neveltek, nem kettőt, ahogy eddig gondolták?

Jelenetfotók - képek

Derült égből család 3A házaspár bizonytalanul méregeti a hirtelen felbukkant gyermeket

Derült égből család 2Catherine Frot és Christian Clavier

Derült égből család 1Együtt a család

Fotók: ADS Service Kft

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Magyarul beszélő filmelőzetes

Érdekességek - Hírek

Sébastien Thiery színészként ismert a francia filmek hazai rajongói számára, több tévésorozat mellett szerepelt például a Natalie második élete és a Fék nélkül című filmekben is. A Derült égből család az ő forgatókönyvéből, az ő rendezésében és az ő főszereplésével (a hazatérő fiú szerepének eljátszásával) készült.


A francia vígjátékok között az Életrevalók (szerintünk a legjobb francia film az utóbbi években!) nagyon magasra tette a mércét. Kíváncsian várjuk, hogy egy elsőfilmes rendezőnek – igaz, Christian Clavier segítségével – hogy sikerül ezt megugrania!


Derült égből család címmel futott hazánkban az a 2010-ben készült amerikai sorozat, melynek eredeti címe: Life Unexpected. A francia filmvígjátéknak és a sorozatnak semmi köze nincs egymáshoz azon túl, hogy a magyar címük megegyezik.


Scroll to top