Denzel Washington mesterlövész

- filmrakat | 2014. szeptember 22. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Denzel Washington és Antoine Fuqua rendező útjai A védelmező című filmnél keresztezték egymást és ha már így esett, folytatják a közös munkát, A hét mesterlövész remakejével.

Tizenkét évvel ezelőtt Denzel Washington Oscar-díjat kapott A kiképzés-ért, a rendezője, Antoine Fuqua pedig bekerült a Hollywoodban számon tartott A-kategóriájú mesterek közé. Azóta tervezgették az újabb közös munkát, és most, hogy elkészült A védelmező (18) (The Equalizer, hazai bemutató: szeptember 25.), tele vannak további tervekkel. Nemcsak e film folytatására készülnek, hanem A hét mesterlövész remake-jére is. Denzel Washington régi vágya, hogy egy westernben játszhasson.

De igazából nem ez köti össze kettejüket. Hanem a bunyó.

Mindketten lelkes amatőr bokszolók, és még a trénerük is ugyanaz. Mostanában, hogy A védelmező sajtóeseményei és bemutatói miatt sokat utaznak együtt, esténként együtt edzenek. És számukra a forgatás is küzdelem.

– Ha nincs dolgom a kamerák előtt, nem próbálok mindenkivel jópofizni – mondja Washington. – Félrevonulok, magamban üldögélek a traileremben. Olyan kritika nem létezik, hogy „közepes az alakítása, de mindenkivel nagyon jó fej volt a forgatáson.

A védelmező forgatásán

A védelmező forgatásán

 

– A forgatás nekem is bokszmeccs – teszi hozzá a rendező. – Ha már benn van az ember a ringben, akkor készen kell állnia bármire. Akár adom, akár kapom.

Valószínűleg nem véletlen, hogy Antoine Fuqua durva akciófilmekben a legjobb: és hogy szívesen dolgozik Denzel Washington-nal.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Lajkó – cigány az űrben (2018) magyar vígjáték

Lajkó – cigány az űrben: alternatív történelem
A Lajkó – cigány az űrben egy olyan alternatív történelmet mesél el, mely szerint egy...
Tovább

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább