A démon arca horrorfilm

Dr. Ember (Aaron Eckhart) nem ördögűzőDr. Ember (Aaron Eckhart) nem ördögűző. Más módszerekkel küzd a világunkban felbukkanó démonok ellen… Olvasd tovább A démon arca horrofilm rövid tartalmát a plakát alatt!

Jason Blum producer bábáskodott az Insidious, a Sinister, a Parajelenségek, A Lazarus-hatás és még számos legendássá vált horror születésénél. Ezúttal a Törésvonal rendezőjével fogott össze egy látványos, meghökkentő és nagyon félelmetes film kedvéért.

A démon arca horrorfilm

A démon arca horrorfilm

Színes, amerikai film, készült 2016-ban, hossza 91 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Incarnate

Forgatókönyv: Ronnie Christensen
Szereplők: Carice van Houten, Aaron Eckhart, David Mazouz, Catalina Sandino Moreno
Rendezte: Brad Peyton

Magyarországi bemutató: 2016. december 8.

Magyarországon forgalmazza: InterCom.

A démon arca rövid tartalma – filmajánló

Dr. Ember (Aaron Eckhart) nem ördögűző. Más módszerekkel küzd a világunkban felbukkanó démonok ellen. Nem hisz a keresztben, a vallásos hókuszpókuszokban – nem is szorul rájuk, mert különleges képességei vannak: be tud hatolni a megszállott agyba, hogy ott, belül keresse meg a Gonoszt, és küzdjön meg vele.

Egy régi, tragikus emlék azonban hosszú évek óta visszatartotta attól, hogy használja, amit tud. Amikor viszont hírét veszi, hogy egy 11 éves fiút egy minden eddiginél nagyobb hatalmú démon sanyargat, és a körülötte élők halálos veszélyben vannak, mégis ráveszi magát az utolsó bevetésre. De ehhez a saját démonait kell először legyőznie. Azután kezdődhet a hosszú, rettentő utazás egy megszállott gyerek gondolatai között…
Egy 11 éves fiút egy minden eddiginél nagyobb hatalmú démon sanyargat

Fotók: InterCom

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top