Delfin, kaland, szabadulás

Delfines kaland 2
Delfin, kaland, szabadulás

 

Ha egy mozifilm megtörtént eseten alapul, annak nem készülhet folytatása. Ez alapszabály. Alapszabály volt mostanáig. Mert a nagy sikerű, 2011-es Delfines kaland alkotói már a forgatást lezáró stábbulin azon kapták magukat, hogy nem tudják abbahagyni. A floridai óceánparton beteg delfinek mentésével foglalkozó Clearwater Akvárium ontja magából a sztorikat.

– A forgatás végi buliról egyszer csak egy csomó vendég elrohant – meséli Ashley Judd, aki a második részben, a Delfines kaland 2.-ben (6) is játszik. – az Akvárium dolgozói kaptak egy hívást, hogy egy nagyon pici delfinborjú bajba került, és segíteni kell rajta. És hamarosan azon kaptuk magunkat, hogy az élet ebben a delfinkórházban úgy zajlik, mintha forgatókönyvírók írnák.

A Delfines kaland 2.-ben valóban minden megvan, ami egy az óceánban és környékén játszódó izgalmas filmhez kell: kisdelfin, veszély, szabadulás… az előző rész szereplői szinte kivétel nélkül visszatérnek, és néhány új, különleges figura is csatlakozik hozzájuk.

– És minél hihetetlenebb egy fordulat, annál fontosabb, hogy minden néző tudja: ez a kaland is az első képkockától az utolsóig igaz – teszi hozzá a film producere. – Csak szerencsére, olyan, mint egy film.

Delfines kaland 2 (Dolphin Tale 2), hazai bemutató: szeptember 25.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top