A csupa szív kismaci kalandjai

- filmrakat | 2017. október 16. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Egy ifjú mackó vidám kalandjai december 11-től a mozikban!A sokak által kedvelt kismackó, Paddington újabb kalandjait nézhetjük meg november 30-tól a mozikban. A tündéri kismackó a Brown család szeretettel teli otthonában éldegél Windsor Gardensben. Kismackónk a Paddington 2-ben is a marmeládot osztogatja mindenkinek, amerre csak jár. Még az első részben lelt szerető otthonra a családnál és a helyiek körében is egyre népszerűbb.

Most nagy feladat vár a macira, hiszen közeledik nagynénje 100. születésnapja így mindenképpen valamilyen emlékezetes ajándékkal szeretné meglepni. Egy különleges könyvre bukkan Mr. Gruber régiségboltjában és már akkor tudja, hogy csak ez lehet a legmegfelelőbb ajándék a nagynénje számára. A könyv viszont pénzbe kerül, ezért nagyon furcsa munkákat vállal el, hogy meg tudja vásárolni. A könyvet azonban ellopják, így a tettest azonnal meg kell találni. Paddington és a Brown család máris nekikezd a keresésnek, hogy leleplezzék a könyvtolvajt.

A filmet az a Paul King rendezte, akinek a nevéhez fűződik a Paddington 1 is. 2010-ben a Repülj velem, 2009-ben pedig a Bunny and the Bull is az ő nevéhez fűződik. A rendező 2004-ben robbant be a köztudatba a Zooniverzum-Állatkert című filmmel.

Ők a Paddington 2 alkotói

A Paddington 2 animációs kaland-vígjátékban a következő főszereplőkkel találkozhatunk: Jim Broadbent, Peter Capaldi, Brendan Gleeson, Hugh Grant, Sally Hawkins, Julie Walters és Ben Whishaw.

Jim Broadbent már a 2014-ben rendezett Paddingtonban is szerepelt, de a nevéhez fűződik a 2016-os Bridget Jones babát vár és a 2013-as Behálózva című film is. Az 1999-es Tingli-tangli-ban nyújtott alakításáért a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb férfi főszereplő díjával jutalmazták.

Peter Capaldit 2014-ben Mr. Curry szerepében láthattuk. A színész nevéhez köthető az 1997-es Bean- Az igazi katasztrófa film is. Brendan Gleeson valószínűleg sokak előtt ismerős, hiszen láthattuk őt a Rettenthetetlenben, a Mennyei Királyságban, a Harry Potter filmekben is.

Hugh Grant-et szintén nem kell különösebben bemutatni, hiszen az elmúlt évekből elég, ha csak a Bridget Jones filmeket említjük meg, vagy az Értelem és Érzelem című filmet.

Sally Hawkins szintén játszott már a Paddington első részében is. Számtalan vígjátékban láthattuk már melyekért már Golden Globe díjat is sikerült begyűjtenie.

Julie Walters ebben a részben is szerepet kapott. A színésznőt 1984-ben már Golden Globe díjjal is jutalmazták, amelyet a legjobb vígjáték- vagy musicalszínésznő kategóriában vehetett át.

Ben Whishaw szintén szerepelt az első részben. A brit színész a Parfűm című filmmel vált ismertté, ezután pedig már elárasztották a különféle szerepekkel. Láthattuk őt a Skyfall-ban, a Felhőatlaszban. Színpadi szerepei közül a Hamlettet érdemes kiemelni.

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább

Szuperhősös film készül Chris Pratt főszereplésével

Komikusból akcióhős: Chris Pratt | Filmrakat.hu
Chris Pratt főszereplésével idén nyáron mutatják be a hazai mozik a legújabb Jurassic World filmet,...
Tovább