A csupa szív kismaci kalandjai

Egy ifjú mackó vidám kalandjai december 11-től a mozikban!A sokak által kedvelt kismackó, Paddington újabb kalandjait nézhetjük meg november 30-tól a mozikban. A tündéri kismackó a Brown család szeretettel teli otthonában éldegél Windsor Gardensben. Kismackónk a Paddington 2-ben is a marmeládot osztogatja mindenkinek, amerre csak jár. Még az első részben lelt szerető otthonra a családnál és a helyiek körében is egyre népszerűbb.

Most nagy feladat vár a macira, hiszen közeledik nagynénje 100. születésnapja így mindenképpen valamilyen emlékezetes ajándékkal szeretné meglepni. Egy különleges könyvre bukkan Mr. Gruber régiségboltjában és már akkor tudja, hogy csak ez lehet a legmegfelelőbb ajándék a nagynénje számára. A könyv viszont pénzbe kerül, ezért nagyon furcsa munkákat vállal el, hogy meg tudja vásárolni. A könyvet azonban ellopják, így a tettest azonnal meg kell találni. Paddington és a Brown család máris nekikezd a keresésnek, hogy leleplezzék a könyvtolvajt.

A filmet az a Paul King rendezte, akinek a nevéhez fűződik a Paddington 1 is. 2010-ben a Repülj velem, 2009-ben pedig a Bunny and the Bull is az ő nevéhez fűződik. A rendező 2004-ben robbant be a köztudatba a Zooniverzum-Állatkert című filmmel.

Ők a Paddington 2 alkotói

A Paddington 2 animációs kaland-vígjátékban a következő főszereplőkkel találkozhatunk: Jim Broadbent, Peter Capaldi, Brendan Gleeson, Hugh Grant, Sally Hawkins, Julie Walters és Ben Whishaw.

Jim Broadbent már a 2014-ben rendezett Paddingtonban is szerepelt, de a nevéhez fűződik a 2016-os Bridget Jones babát vár és a 2013-as Behálózva című film is. Az 1999-es Tingli-tangli-ban nyújtott alakításáért a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb férfi főszereplő díjával jutalmazták.

Peter Capaldit 2014-ben Mr. Curry szerepében láthattuk. A színész nevéhez köthető az 1997-es Bean- Az igazi katasztrófa film is. Brendan Gleeson valószínűleg sokak előtt ismerős, hiszen láthattuk őt a Rettenthetetlenben, a Mennyei Királyságban, a Harry Potter filmekben is.

Hugh Grant-et szintén nem kell különösebben bemutatni, hiszen az elmúlt évekből elég, ha csak a Bridget Jones filmeket említjük meg, vagy az Értelem és Érzelem című filmet.

Sally Hawkins szintén játszott már a Paddington első részében is. Számtalan vígjátékban láthattuk már melyekért már Golden Globe díjat is sikerült begyűjtenie.

Julie Walters ebben a részben is szerepet kapott. A színésznőt 1984-ben már Golden Globe díjjal is jutalmazták, amelyet a legjobb vígjáték- vagy musicalszínésznő kategóriában vehetett át.

Ben Whishaw szintén szerepelt az első részben. A brit színész a Parfűm című filmmel vált ismertté, ezután pedig már elárasztották a különféle szerepekkel. Láthattuk őt a Skyfall-ban, a Felhőatlaszban. Színpadi szerepei közül a Hamlettet érdemes kiemelni.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top