Csodálatos fiú (2018) amerikai film

Csodálatos fiú (2018) amerikai film
A drogfüggő fiú és apjának története

Egy drogfüggő fiú és családja mindennapi küzdelmébe tekinthetünk be a Csodálatos fiú című filmben. Az apa küzdelme a gyermekéért, a gyermek küzdelme a drogokkal. A drámai fordulatokban gazdag filmben két remek színész alakítja a semmihez sem hasonlítható apa-fiú kapcsoatlot: Steve Carell és Timothée Chalamet.

Felix Van Groeningen, az Oscar-jelölt Alabama és Monroe rendezőjének első angol nyelvű filmje szokatlan nézőpontból mutatja be a drogfüggőséget: a filmben nem csak a beteg, de a közvetlen hozzátartozók nézőpontját is megismerjük. A Csodálatos fiú egyszerre két bestseller, David és Nic memoárja nyomán készült.

Filmajánló jelenetfotókkal és szinkronizált előzetessel.

Csodálatos fiú mozifilm adatlap, plakát

Csodálatos fiú film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 120 perc

Korhatár: 12 16 év
Műfaj: Dráma
Nemzetközi filmadatbázis: Beautiful Boy
Forgatókönyv: Luke Davies, Felix Van Groeningen
Szereplők: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, Amy Ryan
Gyártó: Amazon Studios, Big Indie Pictures, Plan B Entertainment
Rendezte: Felix Van Groeningen
Hazai mozipremier: 2019. január 31.
Magyarországon forgalmazza: Mozinet.

Tartalom

A háborítatlan, égszínkék tengerrel körülvett trópusi szigetet a legtöbben nyaralóparadicsomként ismerik, kivéve Baker Dillt, a sokat látott, harmincas éveiben járó hajóskapitányt, aki abból él, hogy kellemetlen turistákat visz el sporthorgászni „Serenity” névre hallgató ikermotoros hajóján.

Egyetlen valódi társa az őszülő, középkorú elsőtiszt, Duke. A két férfi kényelmes életvitelt folytathatna, ha Dill nem hanyagolná a kuncsaftjait, a kapitány ugyanis megszállottan próbálja elfogni azt a mitikus kék úszójú tonhalat, amely folyton megszökik előle. Miután Dill tönkreteszi egy újabb vakációzó nyaralását, Duke emlékezteti, hogy ha életben akarja tartani a vállalkozásukat, fel kell hagynia rögeszmés hajszájával, és arra kell koncentrálnia, hogy megadja a turistáknak, amit akarnak: menekülést a hétköznapi élet nyűgjeitől és stresszétől.

Dill természetesen nem fogadja meg barátja bölcs tanácsát, és inkább italba fojtja a bánatát a helyi bárban, ahol gyakran talál vigaszra Constance karjaiban.

Egy nap a semmiből felbukkan Dill ex-felesége, Karen, aki évekkel ezelőtt elhagyta egy gazdag, folyton úton lévő üzletember kedvéért, és most egy ajánlattal keresi fel. Karen azt akarja, hogy vigye el Franket horgászni, itassa le, és lökje a tengerbe, hogy a cápák martaléka legyen, cserébe a nő fizet tíz millió dollárt. Dill elsőre hallani sem akar az ötletről, de idővel elkezdi átértékelni volt felesége ajánlatát, és lassan rájön, hogy nem minden az, aminek látszik….

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Mozinet -

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Csodálatos fiú magyarul beszélő filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − négy =

Scroll to top