Csillagok között (2014) amerikai sci-fi

Csillagok között (2014 – Interstellar) amerikai sci-fi, akciófilm. Egy özvegy mérnöknek (Matthew McConaughey) el kell döntenie: marad a gyermekei mellett, vagy űrhajóba száll és társaival megpróbálja megmenteni a Földet. Filmajánló a Filmrakatban.

Csillagok között (2014 - Interstellar) amerikai sci-fi, akciófilm

Csillagok között (+12)
Színes amerikai sci-fi / akció – 2014

Eredeti cím: Interstellar
Zene: Hans Zimmer. Operatőr: Hoyte Van Hoytema. Látvány: Nathan Crowley. Írta: Kip Thorne, Christopher Nolan, Jonathan Nolan.
Főszereplők: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Topher Grace, Michael Caine, Casey Affleck, Ellen Burstyn. Rendezte: Christopher Nolan

Mozibemutató: 2014. november 6. Forgalmazza az InterCom.

Egy özvegy mérnöknek (Matthew McConaughey) el kell döntenie: marad a gyermekei mellett, vagy űrhajóba száll...

Csillagok között – Filmajánló

Az emberiség tönkretette a Földet. A bolygó egyre pusztul, a készletek kiapadóban, az emberek pedig felkészülhetnek a legrosszabbra: a gyerekeik valószínűleg az utolsó generáció itt. De nem mindenki hajlandó belenyugodni a pusztulásba. Egy csapat felfedező (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Wes Bentley) elindul a történelem legfontosabb, legveszélyesebb útjára. Űrhajójukkal túl akarnak jutni a Galaxis határán, hogy megtudják: lehet-e jövője az embernek valahol egészen másutt… a csillagok között.

Felderítés csillagok között

A világ talán legsikeresebb filmese, A sötét lovag-trilógia rendezője Christopher Nolan új sci-fijét részben 35mm-es filmre részben IMAX-kamerával forgatja: így a tőle megszokott csavaros forgatókönyv mellett a látvány is különleges …

Szinkronizált trailer:

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − 4 =


Scroll to top