Csillagok között (2014) amerikai sci-fi

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Csillagok között (2014 – Interstellar) amerikai sci-fi, akciófilm. Egy özvegy mérnöknek (Matthew McConaughey) el kell döntenie: marad a gyermekei mellett, vagy űrhajóba száll és társaival megpróbálja megmenteni a Földet. Filmajánló a Filmrakatban.

Csillagok között (2014 - Interstellar) amerikai sci-fi, akciófilm

Csillagok között (+12)
Színes amerikai sci-fi / akció – 2014

Eredeti cím: Interstellar
Zene: Hans Zimmer. Operatőr: Hoyte Van Hoytema. Látvány: Nathan Crowley. Írta: Kip Thorne, Christopher Nolan, Jonathan Nolan.
Főszereplők: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Topher Grace, Michael Caine, Casey Affleck, Ellen Burstyn. Rendezte: Christopher Nolan

Mozibemutató: 2014. november 6. Forgalmazza az InterCom.

Egy özvegy mérnöknek (Matthew McConaughey) el kell döntenie: marad a gyermekei mellett, vagy űrhajóba száll...

Csillagok között – Filmajánló

Az emberiség tönkretette a Földet. A bolygó egyre pusztul, a készletek kiapadóban, az emberek pedig felkészülhetnek a legrosszabbra: a gyerekeik valószínűleg az utolsó generáció itt. De nem mindenki hajlandó belenyugodni a pusztulásba. Egy csapat felfedező (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Wes Bentley) elindul a történelem legfontosabb, legveszélyesebb útjára. Űrhajójukkal túl akarnak jutni a Galaxis határán, hogy megtudják: lehet-e jövője az embernek valahol egészen másutt… a csillagok között.

Felderítés csillagok között

A világ talán legsikeresebb filmese, A sötét lovag-trilógia rendezője Christopher Nolan új sci-fijét részben 35mm-es filmre részben IMAX-kamerával forgatja: így a tőle megszokott csavaros forgatókönyv mellett a látvány is különleges …

Szinkronizált trailer:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 2 =


Scroll to top