Csápi – Az óceán hőse (spanyol családi, animációs film 2017)

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Csápi – Az óceán hőse – plakát, adatlap

Csápi – Az óceán hőse (spanyol családi, animációs film 2017) » Filmek

Színes, spanyol film, készült 2017-ben.

Korhatár: 6 év

Eredeti cím: Deep

Forgatókönyv: Juli Soto Gurpide, Jose Tatay, Mike de Seve
Magyar hangok: Elek Ferenc, Kadosa Patrik, Gáspár Kata
Rendezte: Julio Soto Gurpide

Magyarországi bemutató: 2017. május 11.

Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Csápi – Az óceán hőse rövid tartalma

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot.

Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű-csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?

Az emberiséget régóta izgatja, mi rejtőzhet az óceánok mélyén, ahová kevesebb embernek sikerült eddig eljutnia, mint a Hold felszínére. Julio Soto Gurpide kedves animációs filmje az első, amely az ott élő fantasztikus, ismeretlen lényeket teszi meg főhőseivé. A Csápi – Az óceán hőse humoros, izgalmas és igazán látványos családi animációs film egy csodálatos világról, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt lenyűgöző szórakozást nyújt.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

Csápi spanyol animációs film
Csápi 1
Csápi 2

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

 

 

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top