Csápi – Az óceán hőse (spanyol családi, animációs film 2017)

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Csápi – Az óceán hőse – plakát, adatlap

Csápi – Az óceán hőse (spanyol családi, animációs film 2017) » Filmek

Színes, spanyol film, készült 2017-ben.

Korhatár: 6 év

Eredeti cím: Deep

Forgatókönyv: Juli Soto Gurpide, Jose Tatay, Mike de Seve
Magyar hangok: Elek Ferenc, Kadosa Patrik, Gáspár Kata
Rendezte: Julio Soto Gurpide

Magyarországi bemutató: 2017. május 11.

Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Csápi – Az óceán hőse rövid tartalma

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot.

Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű-csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?

Az emberiséget régóta izgatja, mi rejtőzhet az óceánok mélyén, ahová kevesebb embernek sikerült eddig eljutnia, mint a Hold felszínére. Julio Soto Gurpide kedves animációs filmje az első, amely az ott élő fantasztikus, ismeretlen lényeket teszi meg főhőseivé. A Csápi – Az óceán hőse humoros, izgalmas és igazán látványos családi animációs film egy csodálatos világról, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt lenyűgöző szórakozást nyújt.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

Csápi spanyol animációs film
Csápi 1
Csápi 2

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

 

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top