Tom Cruise kaszkadőr mutatványai nem tetszenek mindenkinek

Tom Cruise kaszkadőr mutatványai nem tetszenek mindenkinek: Tom Cruise mint Ethan Hunt és Ving Rhames mint Luther Stickell a Mission: Impossible – Utóhatás, című filmben
Balról jobbra: Simon Pegg mint Benji Dunn, Rebecca Ferguson mint Ilsa Faust, Tom Cruise mint Ethan Hunt és Ving Rhames mint Luther Stickell a Mission: Impossible – Utóhatás, című filmben. (Paramount Pictures and Skydance.)

Ritkán használ kaszkadőrt az akciójeleneteinek felvételeihez Tom Cruise, az akciójeleneteinek jelentős részét maga hajtja végre. Ez persze nem minden kollégájának tetszik, Ving Rhames például erős kritikát fogalmazott meg ezzel kapcsolatban. Mielőtt rátérnénk Tom Cruise kaszkadőr mutatványaira, lássuk hogy áll az új filmjének forgatása!

Bővült a Top Gun 2 szereplők listája

Nem tudjuk, kell-e akciójelenetekben kaszkadőrmutatványokat végrehajtania Tom Cruisenak a Top Gun 2-ben (A hivatalos cím a Top Gun: Maverick lesz), az azonban kiderült, hogy a napokban új színészekkel gyarapodott a szereplők listája.

A UPI Hírek információi szerint Tom Cruise, Val Kilmer és Jennifer Connelly után újabb két fajsúlyos színésszel gyarapodott a Top Gun: Maverick színészcsapata: John Hamm és Ed Harris csatlakozott.

Hirdetés

Az új Top Gun az 1986-os sikerfilm történetét folytatja, de hogy miként, az titok: egyelőre csak azt erősítették meg, amit mindenki eddig is tudott, vagyis hogy Cruise ismét Mavericket, Kilmer pedig Goose-t alakítja majd. Annyi azért sejthető, hogy Jennifer Connelly lesz a főhős romantikus vonzalmának tárgya, Ed Harris leginkább a különleges repülőegység parancsnokaként képzelhető el, Jon Hamm (Mad Men – Reklámőrültek) pedig kitűnő intrikus lehetne.

Az új Top Gun 2019 nyarán kerül a mozikba, de addig is itt van nekünk a Mission: Impossible sorozat legfrissebb darabja, ami egyre többet kaszál a mozipénztáraknál.

Ving Rhames szerint vissza kéne venni a tempóból

Nem véletlenül aggódik Ving Rhames a kaszkadőrmutatványok miatt, Tom Cruise legutóbb nem úszta meg súlyos sérülés nélkül az akciójelenet forgatását.

(lehet, hogy ez is közrejátszik az óriási érdeklődésben?)

Cruise legújabb szuperfilmje, a Mission: Impossible – Utóhatás már 511 millió dolláros összbevételnél tart, és nagyon valószínű, hogy a sorozat legtöbbet kaszáló epizódja lesz. Az eddigi rekorder, a Mission: Impossible – Fantom protokoll csaknem 700 millióval zárt, a mostani, hatodik rész azonban már időarányosan többet termelt.

Az Utóhatás soha nem látott mennyiségű akciójelenetet tartalmaz, és a kaszkadőrmutatványok többségét maga Cruise hajtotta végre. Ezzel kapcsolatban fogalmazott meg kritikát a sorozat másik főszereplője, Ving Rhames, aki úgy gondolja, Cruise-nak 56 évesen már vissza kellene venni a tempóból.

„Los Angelesben voltam, amikor Tom bokáját törte az egyik kaszkadőrjelenet felvételén. Úgyhogy leállt a forgatás, nekem nem kellett hirtelen odautaznom, és a rendező még dolgozhatott egy kicsit a forgatókönyvön. Tom már nem lesz fiatalabb. Tudom, hogy imádja a kaszkadőrmutatványokat, de barátként azt tanácsolom, hogy talán jobb lenne, ha megcsinálná a közeliket, aztán hagyná, hogy a kaszkadőrök dolgozzanak. Talán.”

Scroll to top