Croodék (2013) amerikai film

Ami új, az csak rossz lehet

Legalábbis az ősemberi felfogás szerint abban a korban, amelyben Croodék (Croods) élnek. Hiába tűnik úgy, hogy ők egy viszonylag modern felfogású család, rengeteg dolgot meg kell még tanulniuk, amit valahogy sejtenek is és tartanak is tőle, ezért inkább visszahúzódnak a barlangjukba. A számtalan vicces jelenettel, remek beszólásokkal tarkított új animációs film a Shrek és a Madagaszkár alkotóitól 3D-ben csodálatos látvánnyal is megajándékozza a nézőket.

Croodék (Croods) 1
Croodék (Croods) filmplakát

A film hősei egy őscsalád tagjai, akik kénytelenek elhagyni biztonságos barlangjukat, hogy felfedezzék az ismeretlen világot és eközben számtalan humoros dolog történik meg velük. És ez nem véletlen, ha figyelembe vesszük, hogy az alaptörténetet az ős Monthy Python tag, John Cleese írta.

CROODÉK A kezdetek kezdete [+6]

animációs film

Zene: Alan Silvestri
Fényképezte: Yong Duk Jhun
Látvány: Christophe Lautrette.
Írta és rendezte: Kirk De Micco, Chris Sanders.
Eredeti hangok: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Clark Duke.

Forgalmazza az InterCom.
Mozibemutató: 2013. március 21.

Crood mindig fél, mert nem félni nagy hiba!

Croodék (Croods) egy igazi modern család is lehetne, de vezetőjük Crood – aki jó szándékú ugyan – abszolút nem halad a korral. Fél mindentől ami új, ezért nem akarja a barlangot elhagyni. Jelmondata: “Nem félni nagy hiba! “ Az őskorban él családjával, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, de ők nem hagyják magukat. Sokáig nem merészkednek ki a barlangjukból, de egy földrengés kikényszeríti őket, kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő ragadozó az élet.

Croodék (Croods) 2
Croodék az őskori család

Új otthon keresése

Az új otthon keresése közben Croodék találkoznak Guy-jal és két dolog hamar kiderül: egyrészt a fiatalember született kísérletező, másrészt megtetszik a család kamaszlányának. Innentől kezdve együtt szeretnék felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot. A Crood család talán legviccesebb figurája a rettentő idős, de remek erőben lévő mama, Crood anyósa, aki a “Még élek!” kiáltással nyugtatgatja a nem éppen ebben reménykedő vejét…

 

Croodék (Croods) 3
Fiatalok, szerelmesek

A Madagaszkár és a Shrek készítői ismét zseniális figurákkal, különleges környezettel és nagyon sok poénnal rukkolnak elő a Croodék című filmben: ez az animációs vígjáték várhatóan minden korosztálynak egyaránt a kedvence lesz!

Azóta történt: elkészült a vicces animációs mozifilm második része, melynek filmajánlója a linkre kattintva nézhető meg: Croodék: Egy új kor

Szinkronos filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 5 =


Scroll to top