Quantcast

Connie Nielsen nagyon szép és gyengéd pillanata

Connie Nielsen Becca Mansellt, a volt bérgyilkos feleségét alakítja a Senki című filmben. Elmondta, hogy szerinte melyik a film nagyon szép és gyengéd pillanata….

Connie Nielsen nagyon szép és gyengéd pillanata
Becca Mansell (Connie Nielsen) és gyermekei a betörők miatt rettegve bújnak el a Senki című filmben

Connie Nielsen a Senki női főszereplője

Connie Nielsen Becca Mansellt, a volt bérgyilkos feleségét alakítja a Senki című filmben. Elmondta, hogy szerinte melyik a film nagyon szép és gyengéd pillanata.

Talán meglepő, hogy egy kőkemény akciófilm kapcsán gyengéd pillanatokról beszél a filmsztár. Ám Nielsen az általa alakított feleség szemszögéből nézi a történetet, ami egy békés, ám titkokkal teli családi idillből vált rémálommá.

A Senkiben Hutch Mansell (Bob Odenkirk) egy derék családapa, akit senki nem tart nagyra, aki megadóan tűri az élet igazságtalanságait, soha nem vág vissza. Igazi senki.

A férfi titokzatos múltja azonban nem volt mindig ilyen békés, különleges katonai kiképzésben részesült, amit fel is használt előző életében.

Ám ez a képessége egészen addig rejtve marad, míg két tolvaj be nem tör kertvárosi házukba.

Igaz, Hutch ekkor még nem áll ellen abban a reményben, hogy ilyen módon sikerül elkerülni, hogy az események elfajuljanak. Viszont kamasz fia, Blake (Gage Munroe) emiatt csalódik benne, a felesége, Becca (Connie Nielsen) pedig még jobban eltávolodik tőle.

És Hutchban átkattan valami, ami még a feleségét is meglepi.

Connie Nielsen elmondja melyik volt a film szép és gyengéd pillanata

Ahogy mondtam, Becca Hutch felesége. Csalódott, mert férjével eltávolodtak egymástól. Mindketten szeretnék rendbe hozni a kapcsolatukat. Nielsennek tetszett a szerep, mert realista módon ábrázolja a kapcsolat bonyolultságát:

Ritkán fordul elő, hogy láthatjuk egy hosszú távú kapcsolat hullámvasútszerű fejlődését, az intimitás fenntartásának nehézségeit – mondja a színésznő. – Hogyan maradjon meg a vonzalom, ha az élet unalmassá válik, ha a gyerekek felnőnek, ha folyton stresszelni kell a munka és a jövedelem miatt? Szeretem Becca és Hutch közös jeleneteinek apró részleteit.

Bár Beccának van némi fogalma férje múltjáról, a teljes igazság csak a cselekmény során derül ki. Egészen a betörés után történtekig nem akarta firtatni, mit lehet még tudni Hutch előéletéről.

Becca azt veszi észre, hogy a férje egyik pillanatról a másikra elkezd nagyon furcsán viselkedni – mondja Nielsen. – Ugyanakkor a helyzet, amibe került, arra kényszeríti Hutchot, hogy megnyíljon a felesége előtt. Ez olyan, mintha Beccának és Hutchnak ki kellett volna várni a fordulópontot, amikor beszélhetnek az igazságról. Ez nagyon gyengéd és szép pillanat.

Hol láthattad Connie Nielsent korábban?

A dán születésű színésznő három évtizede tartó pályafutása során világszerte a legváltozatosabb szerepekben szerzett magának elismerést. Korán elkötelezte magát a filmmel, a nagy áttörést a Gladiátor női főszerepe jelentette számára.

Jelenleg négy szuperhősös film, a Wonder Woman (2017) , a Zack Snyder: Az Igazság Ligája (2021), Az igazság ligája (2017) és a Wonder Woman 1984 (2020) sztárjaként ünneplik.

Nielsen hat nyelven beszél (dán, angol, német, francia, svéd, olasz), képzett énekesnő és táncosnő. Bővebben az iMDb-n olvashatsz a filmsztárról.

A Jimmy Kimmel showban a Wonder Woman kapcsán volt vendég a színésznő

A videó angol nyelvű!

Forrás: UIP Duna-Film

Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − 19 =

Scroll to top