Állati vicces a Clifford, a nagy piros kutya előzetese!

Befutott a Clifford, a nagy piros kutya első szinkronizált előzetese. Őrület, hogy egy ló nagyságú eb milyen vicces tud lenni! Ha szereted a félig animációs filmeket, akkor ezt ne hagyd ki!…

Clifford kutyát mindenki ismeri. De így még senki sem látta…

Befutott a Clifford, a nagy piros kutya első szinkronizált előzetese. Őrület, hogy egy ló nagyságú eb milyen vicces tud lenni! Ha szereted a félig animációs filmeket, akkor ezt ne hagyd ki!

A történetről sokat nem szeretnék beszélni, hiszen a lényeg a trailerből úgyis látszik. A lényeg, hogy Emily, a kisiskolás kap egy piros kiskutyát, akivel együtt alszik és együtt is ébred. Az ébredéskor azonban bombameglepetés éri: a cuki öleb az éjszaka folyamán hatalmasra nőtt!

Clifford méreteiből adódóan számtalan vicces jelenetnek lehetünk szemtanúi, miközben Emily mindent elkövet, hogy kedvencéből újra az eredeti méretű öleb váljon.

A stáb nem először dolgozott vígjátékon, a rendező Walt Becker például olyan filmeket forgatott korábban, mint Alvin és a mókusok: A mókás menet, Vén csontok, vagy a Faterok motoron. Látszik, hogy van tapasztalata az élő szereplős/animációs vegyes vígjátékok terén, hisz az Alvin és a mókusok: A mókás menet is ez a kategória.

Hirdetés

Emily szerepében Darby Camp lesz látható, aki 2007-es születési dátuma ellenére már jó pár tv-sorozatban (A Grace klinika, A hátrahagyottak, Hatalmas kis hazugságok, stb.) és filmben (Karácsonyi krónikák: Második rész, Karácsonyi krónikák, Benji, stb.) szerepelt már.

A legnagyobb név azonban (számomra mindenképp) a szereplők között John Cleese, aki Mr. Bridwell-t, a mágikus állatmentőt alakítja a filmben. Cleese a Monty Python oszlopos tagja, a Brian élete című klasszikus egyik főszereplője, a Waczak szálló sorozat lökött szállodatulajdonosa és még számtalan film és sorozat sztárja. Emellett forgatókönyveket ír és producerkedik is.

A Clifford, a nagy piros kutya című filmet Magyarországon a UIP-Duna Film mutatja be, előre láthatólag 2021. december 23-án.


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

11 + 3 =

Scroll to top