Christopher Dorner kedvencei

Christopher Dorner, a hírhedt kaliforniai ámokfutó, aki leszerelt rendőrként több embert megölt,  három állam rendőrségét tartotta állandó készenlétben, a Facebookon üzente meg  Michelle Rodriguez színésznőnek, hogy kedveli. Az exrendőr a dél-kaliforniai Big Bear Lake mellett, egy magára gyújtott viskóban lelte halálát.

Michelle Rodriguez
Michelle Rodriguez

Christopher Dorner

A körbekerített viskóból nem jött ki senki, amikor egyszer csak pisztolylövés hallatszott, majd kigyulladt a ház. Amikor a tűzoltók után be lehetett lépni a helységbe, találtak ugyan egy elszenesedett holttestet, de az azonosítása még mindig folyamatban van. Senki sem tudja egyenlőre, hogy sikerült-e Christopher Dornert végleg kivonni a forgalomból.

Michelle Rodriguez az egyik kedvenc

A hideg is kirázta Michelle Rodriguezt – akit legközelebb a Halálos iramban 6-ban láthatunk -, amikor megtudta, hogy ő is a február 12-én agyonlőtt ámokfutó exrendőr egyik nagy kedvence volt. Christopher Dorner, akiről a hosszú hajsza után még mindig nem tudjuk 100% biztosan hogy meghalt, terjedelmes üzenetet hagyott hátra a Facebookon, amelyben egyebek mellett azokat a személyeket is felsorolta, akiket kedvel. Közöttük van Michelle Rodriguez, aki Dorner szerint a világ egyik legszexibb nője. A színésznő nem örül a kétes megtiszteltetésnek:

Hát nem arra vágytam, hogy egy gyilkos kedvence legyek – mondja Rodriguez. – Csak az vigasztal, hogy egészen jó társaságban szerepelek.

A színésznő ez utóbbi megjegyzésével arra utalt, hogy az ámokfutó kedvencei között számos más híresség is megtalálható, például Hillary Clinton, Tim Tebow és Charlie Sheen.

A Halálos iramban 6 (Bemutató 2013. május 23-án) című filmhez kapcsolódik, hogy Michelle Rodriguez karaktere, Letty ugyan meghalt két résszel korábban, a rajongók követelésére azonban a sorozat alkotói kénytelenek voltak feltámasztani. Erre már az ötödik rész legvégén, a vége főcím után utaltak, felvezetve a folytatást.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 4 =


Scroll to top