Christian Bale Mózes mellett Batmant is akarta

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Többször játszotta már a denevérembert Christian Bale és eddig úgy volt, hogy nem akar többé Batman bőrébe bújni. Az viszont szíven ütötte, hogy más megkapta a szerepet!
Christian Bale

Christian Bale-nek nincs oka panaszra. A legnagyobb rendezőkkel dolgozik, a legnagyobb szerepeket játssza. Hamarosan megláthatjuk minden idők legismertebb akcióhőseként: Ridley Scott monumentális, látványos történelmi filmet rendezett az Egyiptom ellen fellázadó Mózesről. Bale az Exodus-ban (12) (Exodus, hazai bemutató: december 11.) is egyszerre vad és izgalmas. És – saját bevallása szerint – irigy.

– Az az igazság, hogy amikor meghallottam, hogy Ben Affleck lesz az új Batman, az nagyon szíven ütött – mesélte a színész, amikor az Exodus bemutatója kapcsán rendezett egyik sajtótájékoztatóján szuperhős-emlékeiről kérdezték. – Amikor elolvastam, hogy valaki mással készül a film, csak ültem, és vagy egy fél órán keresztül némán bámultam magam elé.

Bale 2005-ben vette magára először Batman köpönyegét és három részt vállalt. Végül ő maga jelentette ki: nem akar többé denevér lenni. Mára túl is tette magát a rátörő féltékenységen: még azt is felajánlotta Ben Affleck-nek, hogy szívesen ellátja Batman-ügyi tanácsokkal. És marad neki a harc Ramszesz fáraóval az Exodus-ban.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top