Christian Bale botrányosan meghízott

Christian Bale botrányosan meghízott, húsz kilót pakolt magára az Amerikai botrány című film miatt. Amit aztán az Exodus – Istenek és királyok című történelmi film miatt le is kellett adnia…

Christian Bale - Mózes, az Exodus – Istenek és királyok című filmben
Christian Bale – hízott, fogyott

2014. december 11-én Mózes kivonul Egyiptomból. A szerencsések azonban már a héten láthattak 37 percet a legendás Ridley Scott pályájának talán legambícziózusabb művéből, az Exodus – Istenek és királyok-ból (Exodus: Gods and Kings, hazai bemutató: december 11.). A hatalmas léptékű, történelmi fantasy Mózes Egyiptomból való kivonulását beszél el a főszerepben Christian Bale színésszel.

Azok, akik ott lehettek a vetítésen, arról számoltak be, hogy a szupermodern digitális képalkotás segítségével 3D-ben, tökéletes hitelességgel elevenednek meg az ősi tájak: hatalmas városok, falvak, elképesztő csatajelenetek láthatók a filmben madártávlatból és közvetlen közelről is. A film leglátványosabb része, úgy tűnik, mégis a 10 csapás életre keltése lesz: ebből most négyet láthattak a meghívottak, és egyetértettek benne, hogy a sáskajárás lett a leghatásosabb.

A forgatás 74 napja alatt folyamatosan 6 darab 3D kamera rögzítette az eseményeket, és utólag 1500 trükköt illesztettek a felvételekbe. De a legnagyobb – csodálatos – átalakuláson talán mégis a főszereplő színész ment át.

– Közvetlenül az Amerikai botrány forgatása után találkoztunk először Ridley Scott rendezővel, hogy megbeszéljük a forgatókönyvet – idézte fel Bale. – Ahhoz a filmhez 20 kilót híztam, nagy pocakom volt és kopaszra voltam borotválva. Igyekezett úgy tenni, mintha nem esne kétségbe. De láttam rajta, nem pont így képzelte Mózest, aki egymaga száll szembe egy birodalommal…

Exodus – Istenek és királyok (Exodus: Gods and Kings). Főszerepben  Christian Bale, hazai bemutató: 2014 december 11.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + tizenhét =


Scroll to top