Chris Pratt a feleségével jelent meg a premieren

Jennifer Lawrence hosszú hónapokat töltött Chris Pratt társaságában, így óhatatlanul elindultak a pletykák kettőjükkel kapcsolatban. A sztárok először az Utazók című monstre sci-fi forgatásán, majd mostanában, a bemutatóhoz elkerülhetetlenül társuló promóciós turné során. Hogy a közös munka során milyen közelről ismerhette meg partnerét, arról a film nézői is meggyőződhetnek. A mostanában adott nyilatkozata is bőven szolgáltatnak bizonyítékot:

– Lehet, hogy kevesen tudják róla, hogy könnyedén kirakja a Rubik-kockát – avatta be Pratt titkaiba a világot Jennifer Lawrence. – És ő lehet a világ legjobb apja. Sőt, férjnek sem utolsó: bármerre voltunk a világban, minden héten küldött a feleségének egy nagy csokor virágot.

Chris Pratt és felesége, Anna Faris (Az a bizonyos első év), 2007-ben ismerkedett össze, 2009-ben házasodtak, és ’12-ben született meg a fiúk, Jack. Anna Faris természetesen az Utazók premierjén is a férjével kéz a kézben sétált végig a vörös szőnyegen: ezzel bizonyította, hogy nem hisz azoknak a pletykáknak, amelyek szerint Chris Pratt és Jennifer Lawrence összejött volna közös filmjük forgatásán.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top