Chris Hemsworth felesége filmen és az életben

Chris Hemsworth felesége Elsa Pataky: együtt a 12 katona című filmben
Chris Hemsworth és felesége a 12 katona című filmben

Elsa Pataky, Chris Hemsworth felesége (Halálos iramban 8) magyar felmenőkkel is rendelkező spanyol színésznő abban a szerencsés helyzetben van, hogy másodszor is világsztár férjet tudhat magáénak. Első házassága Adrien Brody-val 2009-ben ért véget, majd a következő évre rá összejött Chris Hemsworth-szel. Utóbbival a mai napig együtt vannak, bár elég sokat pletykálnak róluk. A hamarosan bemutatásra kerülő közös akciófilmjük kapcsán essék szó a sztárpár házasságáról:

Nem érdekli a Hemsworth házaspárt a pletyka

Többek között ezért kerüli Chris Hemsworth (Thor, Blackhat) az internetet: mert állandóan tele van arról szóló hírekkel, hogy baj van a házasságával. A 34 éves színész és 41 éves felesége boldogan neveli három közös gyereküket, és mégis kénytelenek mindig újra cáfolni a házasságukkal kapcsolatos rossz híreket.

Pedig folyton boldog képeket, és szerelmes üzeneteket posztolnak, sőt, Chris Hemsworth legújabb filmjében, a 12 katona (12 Strong, hazai bemutató: március 8.) című, Afganisztánban játszódó akciófilmben a színésznő fontos – és testhezálló – szerepet kapott: a 2001. szeptember 12-én különleges, terroristaellenes bevetésre induló egység parancsnoka (vagyis Hemsworth) feleségét alakítja.

Mit szól a pletykákhoz a sármos filmcsillag?

– Próbálok nem tudomást venni ezekről a hamis hírekről – nyilatkozta a színész, amikor a 12 katona kapcsán rendezett sajtótájékoztatón erről kérdezték. – De hiába kerülöm a netet, úgyis mindig jön valaki, aki elmeséli, mit olvasott, és ajánlgatja, hogy válaszoljak. Pedig felesleges: csak felhúzom magam. Egyszerűbb, ha csak magunkra figyelünk.

A színész házaspár a premieren nyilatkozott a közös munkáról

Elsa Pataky a wikipédia szerint még sohasem játszott együtt mozifilmben férjével, most egyből úgy kerülnek a mozivászonra, mint ahogy az életben is összetartoznak: házastársként.

Chris Hemsworth felesége: Elsa Pataky

– Igazából Chris ötlete volt, hogy játsszam el a feleségét a filmben – nyilatkozta a színésznő a 12 katona premierjén. – Szerencsére! A közös forgatás olyan volt, mint egy új nászút. A gyerekeket a nagyszülőknél hagytuk, és csak az volt a dolgunk, hogy egymásra figyeljünk, és a legjobbat hozzuk ki egymásból.

Chris Hemsworth

– Az elmúlt hét évünk tulajdonképpen azzal telt, hogy ezt a szerepet próbáltuk – tette hozzá Chris Hemsworth, aki a lehetetlen kommandós akcióra vállalkozó egység parancsnokát játssza. – Jók is voltunk benne. És elhelyeztünk pár rejtett célzást a szövegünkben, amit tulajdonképpen csak mi meg az otthoni barátaink értenek. Meg majd a gyerekeink fognak, ha nagyobbak lesznek, és megnézhetik ezt a filmet. Mert most még persze szigorúan el vannak tiltva tőle.

A sármos színész nem csak a feleségével és a kollégákkal, de a lovakkal is jóban volt a forgatás alatt: Itt mesélt a lovas jelenetek forgatásáról.

A 12 katona története röviden

A valós eseményeket feldolgozó akció film a 2001. szeptember 11-i terrortámadást követő időszakban játszódik. Az amerikai hadvezetés egy 12 fős elit kommandós egységet dobott át Afganisztánba különleges feladattal: ostromolják meg a Mazár-e Sarif nevű várost, és vágják el az Al Kaida utánpótlási útját. A számukra idegen terepen szövetségesre lelnek, és a helynek megfelelően, lovas katonaként veszik fel a harcot az ellenséggel.

Forrás: IC Press, imdb

Scroll to top