Chris Hemsworth felesége filmen és az életben

- filmrakat | 2018. február 9. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Elsa Pataky (Halálos iramban 8) magyar felmenőkkel is rendelkező spanyol színésznő abban a szerencsés helyzetben van, hogy másodszor is világsztár férjet tudhat magáénak. Első házassága Adrien Brodyval 2009-ben ért véget, majd a következő évre rá összejött Chris Hemsworth-szel. Utóbbival a mai napig együtt vannak, bár elég sokat pletykálnak róluk. A hamarosan bemutatásra kerülő közös akciófilmjük kapcsán essék szó a sztárpár házasságáról:

Többek között ezért kerüli Chris Hemsworth (Thor, Blackhat) az internetet: mert állandóan tele van arról szóló hírekkel, hogy baj van a házasságával. A 34 éves színész és 41 éves felesége boldogan neveli három közös gyereküket, és mégis kénytelenek mindig újra cáfolni a házasságukkal kapcsolatos rossz híreket.

Pedig folyton boldog képeket, és szerelmes üzeneteket posztolnak, sőt, Chris Hemsworth legújabb filmjében, a 12 katona (12 Strong, hazai bemutató: március 8.) című, Afganisztánban játszódó akciófilmben a színésznő fontos – és testhezálló – szerepet kapott: a 2001. szeptember 12-én különleges, terroristaellenes bevetésre induló egység parancsnoka (vagyis Hemsworth) feleségét alakítja.

Chris Hemsworth és Elsa Pataky a 12 katona című filmben Chris Hemsworth és Elsa Pataky a 12 katona című filmben

Mit szól a pletykákhoz a sármos filmcsillag?

– Próbálok nem tudomást venni ezekről a hamis hírekről – nyilatkozta a színész, amikor a 12 katona kapcsán rendezett sajtótájékoztatón erről kérdezték. – De hiába kerülöm a netet, úgyis mindig jön valaki, aki elmeséli, mit olvasott, és ajánlgatja, hogy válaszoljak. Pedig felesleges: csak felhúzom magam. Egyszerűbb, ha csak magunkra figyelünk.

A színész házaspár még sohasem játszott együtt mozifilmben feleségével, most egyből úgy kerülnek a mozivászonra, mint ahogy az életben is összetartoznak: házastársként. Igaz, a 12 katona története nem elsősorban kettejük kapcsolatáról szól.

A valós eseményeket feldolgozó akció film a 2001. szeptember 11-i terrortámadást követő időszakban játszódik. Az amerikai hadvezetés egy 12 fős elit kommandós egységet dobott át Afganisztánba különleges feladattal: ostromolják meg a Mazár-e Sarif nevű várost, és vágják el az Al Kaida utánpótlási útját. A számukra idegen terepen szövetségesre lelnek, és a helynek megfelelően, lovas katonaként veszik fel a harcot az ellenséggel.

Forrás: IC Press, imdb

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább

Szuperhősös film készül Chris Pratt főszereplésével

Komikusból akcióhős: Chris Pratt | Filmrakat.hu
Chris Pratt főszereplésével idén nyáron mutatják be a hazai mozik a legújabb Jurassic World filmet,...
Tovább