Chris Hemsworth felesége filmen és az életben

Elsa Pataky (Halálos iramban 8) magyar felmenőkkel is rendelkező spanyol színésznő abban a szerencsés helyzetben van, hogy másodszor is világsztár férjet tudhat magáénak. Első házassága Adrien Brodyval 2009-ben ért véget, majd a következő évre rá összejött Chris Hemsworth-szel. Utóbbival a mai napig együtt vannak, bár elég sokat pletykálnak róluk. A hamarosan bemutatásra kerülő közös akciófilmjük kapcsán essék szó a sztárpár házasságáról:

Nem érdekli a Hemsworth házaspárt a pletyka

Többek között ezért kerüli Chris Hemsworth (Thor, Blackhat) az internetet: mert állandóan tele van arról szóló hírekkel, hogy baj van a házasságával. A 34 éves színész és 41 éves felesége boldogan neveli három közös gyereküket, és mégis kénytelenek mindig újra cáfolni a házasságukkal kapcsolatos rossz híreket.

Pedig folyton boldog képeket, és szerelmes üzeneteket posztolnak, sőt, Chris Hemsworth legújabb filmjében, a 12 katona (12 Strong, hazai bemutató: március 8.) című, Afganisztánban játszódó akciófilmben a színésznő fontos – és testhezálló – szerepet kapott: a 2001. szeptember 12-én különleges, terroristaellenes bevetésre induló egység parancsnoka (vagyis Hemsworth) feleségét alakítja.

Chris Hemsworth és Elsa Pataky a 12 katona című filmben Chris Hemsworth és Elsa Pataky a 12 katona című filmben

Mit szól a pletykákhoz a sármos filmcsillag?

– Próbálok nem tudomást venni ezekről a hamis hírekről – nyilatkozta a színész, amikor a 12 katona kapcsán rendezett sajtótájékoztatón erről kérdezték. – De hiába kerülöm a netet, úgyis mindig jön valaki, aki elmeséli, mit olvasott, és ajánlgatja, hogy válaszoljak. Pedig felesleges: csak felhúzom magam. Egyszerűbb, ha csak magunkra figyelünk.

Elsa Pataky a wikipédia szerint még sohasem játszott együtt mozifilmben férjével, most egyből úgy kerülnek a mozivászonra, mint ahogy az életben is összetartoznak: házastársként.

A színész házaspár a premieren nyilatkozott a közös munkáról

Elsa Pataky

– Igazából Chris ötlete volt, hogy játsszam el a feleségét a filmben – nyilatkozta a színésznő a 12 katona premierjén. – Szerencsére! A közös forgatás olyan volt, mint egy új nászút. A gyerekeket a nagyszülőknél hagytuk, és csak az volt a dolgunk, hogy egymásra figyeljünk, és a legjobbat hozzuk ki egymásból.

Chris Hemsworth

– Az elmúlt hét évünk tulajdonképpen azzal telt, hogy ezt a szerepet próbáltuk – tette hozzá Chris Hemsworth, aki a lehetetlen kommandós akcióra vállalkozó egység parancsnokát játssza. – Jók is voltunk benne. És elhelyeztünk pár rejtett célzást a szövegünkben, amit tulajdonképpen csak mi meg az otthoni barátaink értenek. Meg majd a gyerekeink fognak, ha nagyobbak lesznek, és megnézhetik ezt a filmet. Mert most még persze szigorúan el vannak tiltva tőle.

A 12 katona története röviden

A valós eseményeket feldolgozó akció film a 2001. szeptember 11-i terrortámadást követő időszakban játszódik. Az amerikai hadvezetés egy 12 fős elit kommandós egységet dobott át Afganisztánba különleges feladattal: ostromolják meg a Mazár-e Sarif nevű várost, és vágják el az Al Kaida utánpótlási útját. A számukra idegen terepen szövetségesre lelnek, és a helynek megfelelően, lovas katonaként veszik fel a harcot az ellenséggel.

Forrás: IC Press, imdb

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top