Chris Columbus már készül 2015-re

Chris Columbus rendező két nagy dobással készül 2015-re: az egyik a Mrs. Doubtfire 2. része (az első Robin Williemssel Oscar-díjat kapott!), a másik a digitális all-star csapatot felvonultató Pixels lesz. Utóbbiban filmsztárok serege veszi fel a harcot az űrlények ellen…

Cris Columbus egyik nagy dobása lesz: Pixels
A Sony Pictures Entertainmentnek sikerült megállapodnia sok ikonikus videójáték gyártójával, ezért valóságos digitális all-star csapatot sikerült összehozni a Pixels című filmben.

Együtt lesz látható a moziban PAC-MAN, Donkey Kong, Centipede®, Galaga, Frogger, Q*bert és a Space Invaders. Persze nem pixelekből álló sztárok is szerepelnek a filmben, a hús-vér főszerepeket Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad és Brian Cox alakítja, a rendező Chris Columbus. Ennyi világsztár közös célja pedig mi más lehetne, mint a Föld megmentése?

A Pixels (munkacím, tervezett hazai bemutató: 2015. nyara) című filmben űrlények félreértik a klasszikus videójátékok felvételeit, és hadüzenetnek értelmezik őket. Megtámadják a bolygónkat, Will Cooper elnöknek – akit Kevin James játszik – nincs más választása, mint segítségül hívni gyerekkori legjobb barátját, a ’80-as évek videójátékainak bajnokát, az Adam Sandler alakította Sam Brennert. Összeállítják a harcedzett videójátékosokból álló elitalakulatot, amelynek tagja lesz többek közt Dinklage és Gad, és felveszik a harcot az idegen lényekkel.

Chris Columbus szerint „kitalált videójátékokkal semmi értelme nem lett volna belevágni ebbe a filmbe. A digitális hőseink ugyanakkora sztárok, ugyanolyan nagy szerepük van és ugyanúgy nem pótolhatók, mint Adam, Kevin vagy Michelle.”

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top