Chris Columbus már készül 2015-re

- filmrakat | 2014. július 30. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Chris Columbus rendező két nagy dobással készül 2015-re: az egyik a Mrs. Doubtfire 2. része (az első Robin Williemssel Oscar-díjat kapott!), a másik a digitális all-star csapatot felvonultató Pixels lesz. Utóbbiban filmsztárok serege veszi fel a harcot az űrlények ellen…

Cris Columbus egyik nagy dobása lesz: Pixels
A Sony Pictures Entertainmentnek sikerült megállapodnia sok ikonikus videójáték gyártójával, ezért valóságos digitális all-star csapatot sikerült összehozni a Pixels című filmben.

Együtt lesz látható a moziban PAC-MAN, Donkey Kong, Centipede®, Galaga, Frogger, Q*bert és a Space Invaders. Persze nem pixelekből álló sztárok is szerepelnek a filmben, a hús-vér főszerepeket Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad és Brian Cox alakítja, a rendező Chris Columbus. Ennyi világsztár közös célja pedig mi más lehetne, mint a Föld megmentése?

A Pixels (munkacím, tervezett hazai bemutató: 2015. nyara) című filmben űrlények félreértik a klasszikus videójátékok felvételeit, és hadüzenetnek értelmezik őket. Megtámadják a bolygónkat, Will Cooper elnöknek – akit Kevin James játszik – nincs más választása, mint segítségül hívni gyerekkori legjobb barátját, a ’80-as évek videójátékainak bajnokát, az Adam Sandler alakította Sam Brennert. Összeállítják a harcedzett videójátékosokból álló elitalakulatot, amelynek tagja lesz többek közt Dinklage és Gad, és felveszik a harcot az idegen lényekkel.

Chris Columbus szerint „kitalált videójátékokkal semmi értelme nem lett volna belevágni ebbe a filmbe. A digitális hőseink ugyanakkora sztárok, ugyanolyan nagy szerepük van és ugyanúgy nem pótolhatók, mint Adam, Kevin vagy Michelle.”

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Sztálin halála (2017) brit vígjáték

Sztálin halála (2017) brit vígjáték
Egészen az 50-es évek Szovjetuniójába repít vissza bennünket az orosz mozikból kitiltott, Sztálin halála című...
Tovább

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább