Cher színésznőként is megállja a helyét

A Mamma Mia! sztárjai egytől egyig remek színészek, és nem kivétel ez alól Cher sem, aki – a többi filmsztártól eltérően – előbb szerzett magának hírnevet énekesként, csak azután hódította meg a mozinézők szívét. Nem is akár hogy! Cher 1988-ban a Holdkórosok című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat és Arany Glóbuszt is kapott. Az ABBA musical második részében szerepet vállaló szupersztár természetesen fog énekelni a filmben és lentebb az is kiderül, hogy melyik slágert fogja előadni. (Sőt, egy rövid részletet is bemutatunk a dalból!)

Végre kiderült, kit játszik Cher a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Mamma Mia! Here We Go Again) című zenés vígjátékban, amely a nagy sikerű Mamma mia! folytatása. Az énekesnő a korának megfelelően Sophie (Amanda Seyfried) nagymamáját alakítja, és abból az alkalomból lép színre, hogy unokája gyermeket vár. Mindez a film első előzeteséből derül ki, ahogyan az is, hogy Cher a Fernando című Abba-slágert is előadja a filmben.

A díva visszatérése a filmvászonra azért is óriási hír, mert éveken át harcolt az Eppstein-Barr-kór nevű betegséggel, állítása szerint 2007 elején szinte alig élt, mivel csak géppel tudott lélegezni. Az alattomos betegség kétszer támadta meg a szervezetét, szerencsére mindkétszer sikerült legyőznie.

Cher nagyi mellett milyen filmsztárokat láthatunk a Mamma Mia! 2. részében?

A filmben visszatérnek az előző rész nagy sztárjai: Meryl Streep, Colin Firth és Pierce Brosnan, de új arcok is feltűnnek, például Lily James (Nyomd, bébi, nyomd!), aki a Meryl Streep által alakított Donna fiatal változatát játssza. (A cikk alján a videóban minden fontosabb szereplő feltűnik!) Talán ebből is kiderül, hogy a történet két idősíkban folytatódik: míg Sophie anyai örömök elé néz, megismerhetjük Donna fiatalságának legfontosabb állomását: hogyan találkozott Sophie apjával.

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba hazai bemutatóját 2018. július 19-re tervezi a UIP-Duna Film, a musical hazai forgalmazója.

Nagymama belépője a Fernandoval

Szeretnétek 71 évesen így kinézni, mint Cher? Úgy tűnik, miatta is érdemes lesz megnézni az ABBA film folytatását!

Forrás: UIP Hírek

Scroll to top