Charlize Theron újra szingli

Charlize Theron: negyvenen túl is kirobbanó formábanCharlize Theron – aki legutóbb Furiosa-t alakította a Mad Max – A harag útja című filmben – szakított barátjával, az Oscar-díjas Sean Penn-nel.

Talán a 15 év korkülönbség az oka, hogy véget ért a L’amour?

Azt egyelőre nem tudni, pontosan mikortól datálható kapcsolatuk vége, viszont az nagyon is biztos, hogy Charlize Theron és Sean Penn már nem alkotnak egy párt. A UsWeekly magazin információi szerint a pár azután mondta be az unalmast, miután hazaérkeztek európai kiruccanásukról.

A két színész május 16-án még kéz a kézben jelent meg egy bécsi rendezvényen, azonban a hónap vége óta nem látták őket együtt. Állítólag hetek óta nem laknak egy fedél alatt és Charlize már az eljegyzésüket is felbontotta.

A szakítás okáról még nincsenek pontos információk, teljes homály fedi az egész történetet. Éppen ezért a rajongókat is meglepte a hír, hiszen az elmúlt hónapokban úgy tűnt, a két filmcsillag kapcsolata megrendíthetetlen. Ismét egy lecke, hogy a látszat nagyon is csalóka tud lenni!

A gyönyörű filmsztár következő szerepeiről egyelőre annyit tudni, hogy jövőre ezekben a filmben biztosan láthatjuk majd: ismét feltűnik a mesében, azaz A hófehér és a vadász 2-ben, szinkronizál a Kubo and the Two Strings című animációs filmben és főszerepet alakít a Brain on Fire című drámában.

Forrás: hirado.hu

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − 8 =


Scroll to top