Channing Tatum kétszeres apa lett

- filmrakat | 2013. június 7. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Nem csak táncos, modell és színész Channing Tatum, hanem most már az élet egyik legfontosabb szerepét is el kell játszania, hiszen 2013. május 31-én Londonban megszületett első gyermeke, aki a szüleitől az Everly Tatum nevet kapta.

Tatum felesége, a gyönyörű Jenna Dewan is színésznő. A pár 2008-ban ismerkedett meg a Step Up forgatásán, és még abban az évben egy Hawaii nyaraláson eljegyezték egymást. Az ifjú apa a People magazinnak elmondta, hogy egy csomó gyereket szeretne, de elismerte,hogy ez nem csak rajta múlik.

Az elnök végveszélyben. Channing Tatum a gyermekéért aggódó apa.

Az elnök végveszélyben. Channing Tatum a gyermekéért aggódó apa.

Az első, ami az eszembe jutott az a három, de egyenlőre csak azt szeretném, hogy ez az egy egészséges legyen, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz majd utána.

Apa a filmen is

Új filmjében Channing Tatum azért keveredik egész világot megrázó csatába a Fehér Házat elfoglaló fegyveresekkel, mert a kamaszlányát akarja megmenteni. Roland Emmerich akció filmje, Az elnök végveszélyben [+12] (White House Down, hazai bemutató: augusztus 29.) egy a valóságban szerencsére elképzelhetetlen helyzetről szól: arról, ahogy egy terroristacsoport elfoglalja, és lerombolja az USA elnökének mindenütt jól ismert otthonát. Az elnök (Jamie Foxx) egyetlen – kéretlen – segítője a Házban ragadt Tatum apuka, aki a lányáért jött.

Mellékhatások: egyetemet végzett, értelmiségit kell eljátszania Tatumnak.

Mellékhatások: egyetemet végzett, értelmiségit kell eljátszania Tatumnak.

A 33 éves színész Everly születése óta talán még jobban megértheti az általa alakított, a gyermekét féltő apa tetteit. A születés után a twitteren tették közzé feleségével gyermekük születéséről a hírt, aztán rajongóik és barátaik azt is figyelhették, hogy ki miképpen reagál a bejelentésre. Az egyik leggyorsabb Jamie Foxx volt:

Isten hozott a világban, kis Tatum” – írta.

Channing Tatum tehát kétszeres apa lett a közelmúltban: a hamarosan bemutatandó filmjében és most már az életben is van gyermeke!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × három =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább