Celebtanonc lesz Arnold Schwarzenegger egy valóságshowban

Arnold SchwarzeneggerArnold Schwarzenegger filmszínész, volt kaliforniai kormányzó veszi át a “vezérigazgató” szerepét az amerikai elnökválasztási versenybe beszállt Donald Trumptól a Celebrity Apprentice (a.m.: celebtanonc) című valóságshowban – jelentette be hétfőn az amerikai NBC televízió.

A műsor a 2016-2017-es szezonban tér majd vissza a képernyőre.

Schwarzenegger közleményben fejezte ki örömét, hogy tapasztalatával hozzájárulhat az üzleti élet és a csapatmunka kihívásait és sikereit bemutató, egyben sokmilliós adománygyűjtő műsor sikeréhez.

Az NBC júniusban szakította meg kapcsolatait Trumppal, miután a milliárdos bejelentette, hogy beszáll a Fehér Házért folytatott versengésbe, és nagy vihart kiváltó megjegyzéseket tett a mexikói bevándorlókra. Az elnökjelölt-aspiráns pénteken rendezte jogi vitáját az NBC-vel, és felvásárolta a televíziótól a Miss Universe szépségverseny tulajdonjogának második felét is. Donald Trump már aznap este vendége volt az immár Jimmy Fallon vezetette The Tonight Shownak.
Arnold Schwarzenegger az új Terminátor filmben

Arnold Schwarzenegger
a Terminator: Genisys sikere után két másik nagy korai sikerfilmjének folytatásán dolgozik egyszerre: a Conan a barbár és az Ikrek folytatása két különböző műfajban verseng majd a mozinézők kegyeiért. Különösen az utóbbi vígjáték tűnik izgalmasnak: a Benedict ikrek (Schwarzenegger ikertestvérét Danny DeVito alakította/alakítja) találkoznak harmadik testvérükkel,aki nem más, mint a színes bőrű sztár, Eddie Murphy!

Forrás: MTI | IMDB

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × egy =


Scroll to top