Cameron Diaz beavat az intim részletekbe

Cameron Diaz a héten bemutatásra kerülő Szexvideó (+16) sztárja viccesnek találta Jason Segellel az ágyjelenet forgatását. Félmeztelenül, hárman az ágyban napokon át. Filmsztárok a Filmrakatban.

Szexvideó jelenetfoto (1)
A rendező azért nem látszik, mert ő fogja a kamerát!

Cameron Diaz szinte minden műfajban bizonyította tehetségét, de amikor 21 évesen félbehagyta a modellkarrierjét A maszk női főszerepe miatt, talán már akkor eldőlt, hogy az igazi műfaja a komédia.

Akkor ugyanis nem csak Jim Carrey szemei pattantak ki az üregükből, hanem gyakorlatilag azonnal a nézők kedvence is lett. Legújabb filmjében eszelős tempót diktálva, tűzön-vízen át visszaszerzi véletlenül nyilvánosságra került szexvideóját, vagy éppen két másik bombázóval összefogva megleckézteti a hűtlen szeretőjét, ahogy azt tette A csajok bosszújában. De senki sem vádolhatja azzal, hogy csak mellbedobással nyer a mozipénztárakban, hiszen a Shrek női főszerepéhez mindössze a hangját kölcsönözte, de ez is éppen elég volt a világsikerhez.

Elkészült a szexvideó. Cameron Diaz: olyan vicces volt!
Elkészült a szexvideó. Cameron Diaz: olyan vicces volt!

Cameron Diaz a forgatásról

„Te jó ég, annyira vicces volt – lelkendezik Diaz a forgatásról. – A legviccesebb a dologban, hogy Jake (Jake Kasdan, rendező –  a szerk.) is részese lett a dolognak, nem csak Jason és én. Jason, én és Jake. Voltak azok a pillanatok, amikor Jason és én csak simán az ágyban vagy valami vicces pozícióban feküdtünk, és amikor felnéztünk, láttuk Jake-et, ahogy felettünk mereng, és próbálja kitalálni, milyen legyen a felvétel. Olyankor megkérdeztük tőle, hogy ’Hé, Jake, hogy s mint?’ Úgyhogy, igen, a legviccesebb az volt, hogy zajlottak a napok így hármasban. Jason és én félmeztelenül, körülöttünk valahol Jake-kel, aki állandóan azt kérdezgette tőlünk, hogy ’Tudnátok egy kicsit gyorsabban, még gyorsabban, lassabban, magasabban, lentebb?’. Jake teljesen uralta a szexuális pózainkat.”

Profizmusát és tehetségét némi öniróniával ötvözte, amikor korábbi filmjében, a Rossz tanárban pikáns szituációba keveredett a vásznon Justin Timberlake-kel, aki a való életben korábban a szerelme volt.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top