Cameron Diaz beavat az intim részletekbe

- filmrakat | 2014. július 29. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Cameron Diaz a héten bemutatásra kerülő Szexvideó (+16) sztárja viccesnek találta Jason Segellel az ágyjelenet forgatását. Félmeztelenül, hárman az ágyban napokon át. Filmsztárok a Filmrakatban.

Szexvideó jelenetfoto (1)

A rendező azért nem látszik, mert ő fogja a kamerát!

Cameron Diaz szinte minden műfajban bizonyította tehetségét, de amikor 21 évesen félbehagyta a modellkarrierjét A maszk női főszerepe miatt, talán már akkor eldőlt, hogy az igazi műfaja a komédia.

Akkor ugyanis nem csak Jim Carrey szemei pattantak ki az üregükből, hanem gyakorlatilag azonnal a nézők kedvence is lett. Legújabb filmjében eszelős tempót diktálva, tűzön-vízen át visszaszerzi véletlenül nyilvánosságra került szexvideóját, vagy éppen két másik bombázóval összefogva megleckézteti a hűtlen szeretőjét, ahogy azt tette A csajok bosszújában. De senki sem vádolhatja azzal, hogy csak mellbedobással nyer a mozipénztárakban, hiszen a Shrek női főszerepéhez mindössze a hangját kölcsönözte, de ez is éppen elég volt a világsikerhez.

Elkészült a szexvideó. Cameron Diaz: olyan vicces volt!

Elkészült a szexvideó. Cameron Diaz: olyan vicces volt!

Cameron Diaz a forgatásról

„Te jó ég, annyira vicces volt – lelkendezik Diaz a forgatásról. – A legviccesebb a dologban, hogy Jake (Jake Kasdan, rendező –  a szerk.) is részese lett a dolognak, nem csak Jason és én. Jason, én és Jake. Voltak azok a pillanatok, amikor Jason és én csak simán az ágyban vagy valami vicces pozícióban feküdtünk, és amikor felnéztünk, láttuk Jake-et, ahogy felettünk mereng, és próbálja kitalálni, milyen legyen a felvétel. Olyankor megkérdeztük tőle, hogy ’Hé, Jake, hogy s mint?’ Úgyhogy, igen, a legviccesebb az volt, hogy zajlottak a napok így hármasban. Jason és én félmeztelenül, körülöttünk valahol Jake-kel, aki állandóan azt kérdezgette tőlünk, hogy ’Tudnátok egy kicsit gyorsabban, még gyorsabban, lassabban, magasabban, lentebb?’. Jake teljesen uralta a szexuális pózainkat.”

Profizmusát és tehetségét némi öniróniával ötvözte, amikor korábbi filmjében, a Rossz tanárban pikáns szituációba keveredett a vásznon Justin Timberlake-kel, aki a való életben korábban a szerelme volt.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább